Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Η Στήλη του Κακού…

                                                                   …την γράφει ο Χείριστος

Καλύτερα και από τουρίστες «Πρώτης Θέσης» την «βγάζουν»  οι υπεύθυνοι της προβολής της… Μυθικής Πελοποννήσου εκτός των ελληνικών τειχών. (…Κρουαζιέρα θα σε πάω γιατί σε σκέφτομαι και σ’ αγαπάω).

Ενδιαφέρον μεγάλο θα έχει… Να δούμε αν ο Αστέρας θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διασωθεί, ή η θυγατέρα Εύη να εκλεγεί στο εγγύς πολιτικό μέλλον Βουλευτής…

Αν και βάλλεται πανταχόθεν ο Παυλής, τα περιφερειακά του κάστρα τα οποία τον έκαναν  αρχηγό στο κτίριο της Λαγοπάτη στην Τριπολιτσά, εξακολουθεί να  τα ελέγχει… (Για όσους δεν το γνωρίζουν…).


 «Ψώνιο» με το τένις και φυσικά με τα Καζίνο, έχει ο γνωστός  σε όλους μας  Ντόναλντ ΤράμπΒέβαια, άντε τώρα να συγχρωτιστεί και να τα βρει με τους Τραμπ-αρίφες του Λουτρακίου…(Ολίγον δύσκολο ακούγεται…)


Ο Μαλτέζος  του Άργους είναι εδώ και ενάμιση χρόνο ο Στρατοπεδάρχης της ΝΔ σε ολάκερο το Μοριά… Μέχρι εδώ όλα καλά… Και μετά; Παραδείγματος Χάριν… Ο Μπιλ  του πήρε την σχετική έγκριση, για να προχωρήσει και να  ελέγξει όπως επιθυμεί διακαώς, το χώρο του ποδοσφαίρου της Αργολίδας; (Και αν η επιχείρηση αποτύχει με πάταγο, ποιος εκ των δύο θα απολογηθεί στον Αλαφούζο;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: