Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η «Ενημέρωση Πελοποννήσου» είναι η μοναδική εφημερίδα με περιφερειακή θεματολογία και κυκλοφορία

Εντυπωσιακό σε θεματολογία και αποκλειστικότητες είναι το νέο φύλλο της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ που κυκλοφόρησε σήμερα, 10 Μαρτίου 2016. Από νωρίς το πρωί διανέμεται στους συνδρομητές της Αργολίδας, της Αρκαδίας και της Κορινθίας, ενώ μέσω του Πρακτορείου Ευρώπη έχει ήδη διανεμηθεί στα περίπτερα των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το πρώτο της θέμα είναι αφιερωμένο στην επιλογή του Δήμου Ναυπλιέων να γιορτάσει την «Ημέρα της Γυναίκας» τιμώντας την Φλωρίκα Π. Κυριακοπούλου. Την ξεχωριστή γυναίκα που έχει διακριθεί διεθνώς για την προσφορά της στον Πολιτισμό, την Οικονομία, το Περιβάλλον και την Κοινωνία. Μια προσωπικότητα που αγάπησε το Ναύπλιο και του προσέφερε όσα, ίσως, κανένας άλλος μέχρι σήμερα.
Η έντυπη «Ενημέρωση Πελοποννήσου», με 32 σελίδες πάντοτε (οι 16 έγχρωμες), σε σχήμα ταμπλόιντ, με άριστη εκτύπωση (τυπώνεται στα πιεστήρια της Ίριδας), φιλοξενεί μια αποκλειστική συνέντευξη του Νικητή του 4ου Μαραθώνιου δρόμου Ναυπλίου, Γιώργου Καλαπόδη (από το Λουτράκι) και ένα μοναδικό αφιέρωμα στον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου, το μεγαλύτερο γεγονός, Λαϊκού αθλητισμού, που γίνεται στην Πελοπόννησο (και τρίτου σε δυναμική ανά την Ελλάδα, μετά από αυτούς των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης). 


Η αναλυτική αναφορά στο Βυζαντινό Μουσείο Αργολίδας, που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό (η έδρα του είναι στο Άργος, κτήριο Στρατώνων Καποδίστρια), και η φιλοξενεία των δράσεων του Μουσείου Ελιά και Ελαιολάδου καθώς και του Μουσείου Περιβάλλοντος της Στυμφαλίας, δίνουν τον τόνο στα πολιτιστικά θέματα που δημοσιεύονται.
Η Ερμιονίδα, με 3 σελίδες, 7 θέματα αυτοδιοίκησης και κοινωνίας, παραμένει πρωταγωνίστρια της ύλης της εφημερίδος που ανταποδίδει με αυτόν τον τρόπο τους περισσότερους από 1.000 αναγνώστες που έχει στην περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας.
Ρεπορτάζ, απόψεις, σχόλια, αποκλειστικά θέματα και …κάτι λίγα αθλητικά, έρχονται να συμπληρώσουν τον μακρύ κατάλογο των 67 θεμάτων που μπορείτε να διαβάσετε και που τα μισά περίπου από αυτά θα τα δείτε να αναρτώνται –σταδιακά- στην ηλεκτρονική μας έκδοση.

Με τις ευχές για ένα καλό Σαββατοκύριακο και σταθερή Υγεία, σας προτρέπουμε «ΔΙΑΒΑΣΤΕ- ΚΡΙΝΕΤΕ – ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: