Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Η Διοίκηση του Εθνικού Τολού στηρίζει το Ειδικό Επαγγελματικό Σχολείο Αργολίδας


Όταν για πρώτη φορά «έπεσε στο τραπέζι» η ιδέα να προσκληθεί η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων και να δοθεί ένας φιλικός αγώνας με στόχο την είσπραξη χρημάτων που θα πήγαιναν για Οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Επαγγελματικού Σχολείου Αργολίδας, σχεδόν κανένας δεν πίστευε πως ο «Εθνικός Τολού» θα είχε την δύναμη να το καταφέρει

Και όμως, η Πίστη στον σκοπό έφερε το αποτέλεσμα. Το Επιτελείο ενέκρινε και τα πιο λαμπρά αστέρια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ήρθαν στην Αργολίδα για να συνεισφέρουν με την παρουσία τους στον στόχο που είχε τεθεί.


Ο αγώνας Εθνικού Τολού με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων διεξήχθη την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στο γήπεδο του Δρεπάνου (λόγω εργασιών στο γήπεδο Ναυπλίου) και οι τυχεροί θεατές απόλαυσαν θέαμα.
Στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προστέθηκε και η συνεισφορά στελεχών του Λιμενικού Σώματος και όλα μαζί παραδόθηκαν στην εκπρόσωπο του Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Σχολείου Αργολίδας, από τον Πρόεδρο της ομάδας Νίκο Καραμπή.
Το έξτρα δώρο που χαροποίησε τους μαθητές ήταν, η φανέλα της ομάδας με της υπογραφές όλων των παικτών.

Η Ενημέρωση Πελοποννήσου ήταν εκεί και σας χαρίζει αποκλειστικές φωτογραφίες από την παράδοση των χρημάτων και της φανέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: