Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ομιλία του Χρήστου Τσίμπου στο ΔΑΝΑΟ, με θέμα «Διαχείριση συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο»

Χρήστος Τσίμπος
Αύριο, Κυριακή  19  Μαρτίου  2017  και ώρα 6.30 μ.μ.,  στην αίθουσα  διαλέξεων  του  Συλλόγου  Αργείων «ο Δαναός» θα ομιλήσει ο κ. Χρίστος Τσίμπος, τ. Προϊστάμενος Α/θμιας Εκπαίδευσης, με θέμα: «Διαχείριση συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο».
Θα προβληθούν σχετικές διαφάνειες και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ο κ. Χρίστος Τσίμπος, είναι γέννημα θρέμμα Αργείος με λαμπρές σπουδές και εκπαιδευτική σταδιοδρομία.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Φύλο και Νέα Εργασιακά και Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας» καθώς και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα «Σπουδές στην Εκπαίδευση». Έχει εκπαιδευτεί στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σε θέματα ηγεσίας και διοίκησης και έχει λάβει μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις που οργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας στο εξωτερικό: στη Σκωτία στο πλαίσιο του Προγράμματος ΑΡΙΩΝ και στη Μάλτα στο πλαίσιο του Προγράμματος Socrates ΙΙ /Comenius.


Υπήρξε επιμορφωτής εκπαιδευτικών σε θέματα διοίκησης και έχει εισηγηθεί θέματα διδακτικής, παιδαγωγικών, διοίκησης, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης σε Διεθνή και Πανελλήνια Συνέδρια, Ημερίδες και Σεμινάρια.
Έχει συγγράψει τα βιβλία: Το Εκπαιδευτικό Σύστημα της Σκωτίας, Ένα Φιστικάκι στους Αιθέρες, Μετασχηματιστική και Συναλλακτική Ηγεσία στο Δ. Σχολείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: