Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ο Γιώργος Γαβρήλος εκλέχθηκε ως Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Γιώργος Γαβρήλος
Στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, χθες Κυριακή 5 Μαρτίου 2017,  εκλέχτηκε το νέο Προεδρείο για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο κ. Γιώργος Γαβρήλος, Περιφερειακός Σύμβουλος από την Αργολίδα, εκλέχτηκε με ευρύτατη πλειοψηφία στη θέση του Αντιπροέδρου.
Ο κ. Γιώργος Γαβρήλος μετά την εκλογή του και απευθυνόμενος στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου τόνισε: «Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε στη θέση του Αντιπροέδρου με μια ευρύτατη πλειοψηφία.
Όλοι μαζί και ο καθένας από τη θέση του, χρειάζεται να βοηθήσουμε στην καλύτερη δημόσια εικόνα και λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τα προηγούμενα χρόνια είδαμε άσχημες εικόνες και συμπεριφορές στη λειτουργία μας. Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, δυστυχώς, κατέληγαν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και ύβρεις, τραυματίζοντας το κύρος του οργάνου.
Η σημερινή συνεννόηση για τα πρόσωπα των μελών του νέου Προεδρείου, ας είναι η αρχή για μία καλύτερη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου.



Καθήκον του νέου Προεδρείου είναι επίσης και η επεξεργασία προτάσεων για ένα νέο κανονισμό λειτουργίας. Η τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου πρέπει να γίνει προς την κατεύθυνση της εμβάθυνσης της δημοκρατίας. Απαιτείται να ακούγονται και να συζητούνται όλες οι προτάσεις. Πρέπει να υπάρχει αυτοέλεγχος στην τήρηση του χρόνου έναρξης αλλά και στην τήρηση του χρόνου των παρεμβάσεών μας. Χρειάζεται να δημιουργηθούν επιτροπές που θα επεξεργάζονται τα θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε να υπάρχει δυνατότητα έκδοσης περισσότερων και καλύτερων αποφάσεων για τον Πελοποννησιακό λαό».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: