Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Κίνδυνος αναβολής 11 εκδηλώσεων και δράσεων στις οποίες συμμετέχει ο Δήμος Ναυπλιέων. Κατεπείγουσα σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Φωτογραφία αρχείου

Η χθεσινή αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων, η οποία προκλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και ως εκ τούτου, αδυναμίας λήψης νομίμων αποφάσεων δημιούργησε πρόβλημα και στο πρόγραμμα πολιτιστικών και όχι μόνον εκδηλώσεων του Δήμου.
Οι 11 εκδηλώσεις και δράσεις, των επομένων ημερών, στις οποίες συμμετείχε ως χρηματοδότης ο Δήμος Ναυπλιέων, κινδύνευαν να μην υλοποιηθούν ή διαφορετικά οι διοργανωτές να μην μπορέσουν να εισπράξουν τα χρήματα της οικονομικής συμμετοχής του Δήμου.
Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μπούκουρης, συνεκάλεσε για σήμερα στις 8μμ κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με ημερήσια διάταξη που περιλαμβάνει 12 θέματα, προς συζήτηση και λήψη απόφασης. Τα 11 εξ αυτών αφορούν την έγκριση χρηματοδότησης εκδηλώσεων και το 12ο είναι η αναγκαία προς τούτοις τροποποίηση του προϋπολογισμού.


Η κατεπείγουσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα 25η Απριλίου 2017, ημέρα Tρίτη  και ώρα 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
ΘΕΜΑ 1ο
Περί εγκρίσεως διοργάνωσης πολιτιστικής μουσικής εκδήλωσης στον Ι.Ν Αγ. Ιωάννη του ΘΕΟΛΟΓΟΥ και διάθεσης σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 2ο
Περί έγκρισης φιλοξενίας εκπροσώπων αδελφοποιημένης πόλης Kronstadt με αφορμή τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά και διάθεσης σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 3ο
Περί εγκρίσεως διοργάνωσης τελετής έναρξης της ετήσιας Τουριστικής  Έκθεσης Σκαφών και διάθεσης σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 4ο
Περί εγκρίσεως εκδηλώσεων Πρωτομαγιάς και διάθεσης σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 5ο
Περί εγκρίσεως συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση σκαφών αναψυχής στο Ναύπλιο και διάθεσης σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 6ο
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης εορτασμού της Πρωτομαγιάς στην Μιδέα με τον πολιτιστικό σύλλογο «ΑΛΚΜΗΝΗ» και διάθεσης σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 7ο
Περί εγκρίσεως συμμετοχής στην διοργάνωση Πολυθεματικού Ιατρικού Σεμιναρίου και διάθεσης  σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 8ο
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης της γιορτής του Μάη Νικόλα με τον Πολιτιστικό σύλλογο Ανυφίου και διάθεσης σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 9ο
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης με το πολιτιστικό κέντρο Ιρίων της καθιερωμένης γιορτής της Αγκινάρας και διάθεσης  σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 10ο         
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης με το Τοπικό Συμβούλιο του Αραχναίου της γιορτής του Μάη Θανάση 1η Μαΐου και διάθεσης σχετικής πίστωσης
ΘΕΜΑ 11ο         
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης  επιστημονικής συνάντησης  με το ίδρυμα Καποδίστριας & τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας  με θέμα  «Μεσαιωνική ιστορία  & ανάδειξη του χαρακτήρα  της πόλης του Ναυπλίου σε αυτήν την περίοδο»   και διάθεσης σχετικής πίστωσης σχετικής πίστωσης
ΘΕΜΑ 12ο         

Περί τροποποίησης προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: