Νεα

ΛΑΜΠΡΟΥ: Προτάσεις για βελτίωση της διοργάνωσης της έκθεσης με την επωνυμία «Γεύσεις και Όψεις 2017»

Με αφορμή την επικείμενη διοργάνωση της έκθεσης «Γεύσεις και Όψεις 2017» που διοργανώνεται στο Πορτοχέλι από το 2013 από την Π.Ε. Αργολίδας και το Επιμελητήριο Αργολίδας και την στηρίζει ο Δήμος Ερμιονίδας, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας με επιστολή του προς τον Πρόεδρο και το Συμβούλιο της Δ.Κ. Πορτοχελίου ζητά να ληφθούν υπ’ όψη οι παρατηρήσεις και προτάσεις των επαγγελματιών της περιοχής.

Η επιστολή, με θέμα «Η βελτίωση της διοργάνωσης της έκθεσης με την επωνυμία «Γεύσεις και Όψεις 2017», αναφέρει τα εξής:


«Κύριε Πρόεδρε,
επικοινωνώ μαζί σας και σας ενημερώνω στα πλαίσια της φετινής προετοιμασίας για τη διοργάνωση της τοπικής έκθεσης με την επωνυμία «Γεύσεις και Όψεις 2017», που διοργανώνεται στο Πορτοχέλι από το 2013 από την ΠΕ Αργολίδας και το Επιμελητήριο Αργολίδας και την στηρίζει ο Δήμος μας, θα ήθελα να ξεκινήσει άμεσα μία συζήτηση σε επίπεδο Συμβουλίου σας για να διατυπωθούν παρατηρήσεις και προτάσεις από φορείς αλλά και από τοπικούς επαγγελματίες με στόχο τόσο τη βελτίωση της συνδιοργάνωσης όσο και για τη δυνατότητα εξέτασης μιας νέας φυσιογνωμίας της Έκθεσης μέσα από την οποία θα βελτιωθεί η τουριστική και η παραγωγική εικόνα της περιοχής μας. Το ζητούμενο είναι να συνδυάσουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την παραγωγική φυσιογνωμία του Δήμου Ερμιονίδας με τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος. Παρατηρήσεις, ενστάσεις, ιδέες και στόχοι υπάρχουν πάρα πολλοί για την Έκθεση. Άμεσα μπορούν και απαιτείται να εξεταστούν αρχικά από το Συμβούλιό σας και στην συνέχεια από όλους τους συνδιοργανωτές της τοπικής έκθεσης με την επωνυμία «Γεύσεις και Όψεις». Η πρωτοβουλία μου αυτή ξεκίνησε με αφορμή την προετοιμασία της φετινής Έκθεσης αλλά και τις σοβαρές παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν κατά τη διεξαγωγή της Έκθεσης του 2016.
Με εκτίμηση

Για τη Δημοτική Παράταξη
                                                Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας
                                                Ο επικεφαλής
                                                Τάσος Λάμπρου
                                                Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας»

Η επιστολή της παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» κοινοποιήθηκε προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τα ΜΜΕ, ως εξής:
-         Γραφείο Δημάρχου κ. Δ. Σφυρή
-         Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αργολίδας κ. Τ. Χειβιδόπουλου
-         Επιμελητήριο Αργολίδας Γραφείο Προέδρου κ. Φ. Δαμούλου
-         Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Τάσο Τζανή
-         Πρόεδρο και Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου Αργολίδας
-         Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ερμιονίδας

-         Δημότες – Επαγγελματίες Πορτοχελίου (κ.κ. Μπίσια, Δέδε και λοιπούς)

Δεν υπάρχουν σχόλια