Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου με 400 νέους παίκτες

ΤΟ 1Ο διεθνές  νεανικό τουρνουά ποδοσφαίρου με την επονομασία «Θησέας», αναμένεται να διεξαχθεί στο γήπεδο του Πόρου και του Γαλατά το επόμενο Σαββατοκύριακο (8-10 Απριλίου).
Στην συγκεκριμένη γιορτή της «στρογγυλής θεάς», θα συμμετέχουν μεταξύ αρκετών τοπικών ομάδων, η Ολλανδική Volenda με παίδες και παμπαίδες, ο Παναθηναϊκός με το παιδικό του τμήμα, ο Απόλλων Σμύρνης οι ακαδημίες της Βουλγάρικης Luvcheta o Kεραυνός Κύπρου και η «Αrsenal Soccers Schools» από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το τουρνουά συνδιοργανώνουν οι Δήμοι – Πόρου και Τροιζηνίας Μεθάνων, σε συνεργασία τον Ποσειδώνα Πόρου και τον Τροιζηνιακό.


Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αργολίδας και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας «Προμηθέας».
Στο «1ο τουρνουά Θησέας», θα δοθεί στις ομάδες που θα συμμετέχουν η ευκαιρία, να αντιμετωπίσουν ορισμένους από τους πιο ταλαντούχους παίκτες, που έχουν γεννηθεί από το 2002 έως και το 2009.
Στόχος της διοργάνωσης, είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: