Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ο "Παπαφλέσσας" που είπε τον Τσίπρα ακροαριστερό και τον υποχρέωσε να φωτογραφηθεί μαζί του, είναι Συνταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού

Όλοι όσοι είδαμε στις ειδήσεις τα εγκαίνια της σήραγγας των Τεμπών, κρατήσαμε στο μυαλό μας τον μεγαλόσωμο ιερέα που αιφνιδίασε τον Πρωθυπουργό και τον υποχρέωσε με τον τρόπο του να φωτογραφηθούν μαζί, την ίδια στιγμή που μπροστά στις κάμερες τον αποκαλούσε, απαξιωτικά, ως ακροαριστερό.
Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ερεύνησε σχετικά και αποκάλυψε ότι ονομάζεται Αθανάσιος Τσιμενίδης, είναι κάτοχος τριών πτυχίων, φέρει τον βαθμό του Συνταγματάρχη, «πετά» με ελικόπτερα Απάτσι, «συμμετέχει» στις αποστολές των ελληνικών μαχητικών στο Αιγαίο και βγάζει πύρινους λόγους.



ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Φορά ράσο, έχει γαλόνια στους ώμους και... τρολάρει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ενώ φωτογραφίζεται μαζί του, ότι «ήθελε να μία φωτογραφία με έναν ακροαριστερό». Ποιος είναι; Ο ιερέας Αθανάσιος Τσιμενίδης. Ο οποίος, εκτός της ιδιότητας που απευθύνεται στην ψυχή του ανθρώπου, διαθέτει και τον βαθμό του Συνταγματάρχη, καθώς ο ίδιος είναι ενταγμένος στον στρατό και δη στο Σώμα Στρατιωτικών Ιερέων του ΓΕΕΘΑ.
Τα παραπάνω δεν είναι ικανά να αντικατοπτρίσουν την πληθωρική προσωπικότητα του ιερέα Αθανάσιου Τσιμενίδη. Οι γνωστοί του τού έχουν προσδώσει το προσωνύμιο «Σύγχρονος Παπαφλέσσας», καθώς αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πως δεν είναι από εκείνους που μετρούν τις συνέπειες μπροστά στο δίκιο και στην αλήθεια.

Βαθιά μορφωμένος με πτυχία Θεολογίας, Ψυχολογίας και Ιστορίας, έχει αναλάβει, εκτός του βασικού του καθήκοντος, να δίνει την ευλογία του στους Έλληνες πιλότους, οι οποίοι καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν την τουρκική προκλητικότητα στον ουρανό του Αιγαίου. Όντας διευθυντής του Θρησκευτικού Γραφείου στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), είναι αυτός που με το ευαγγέλιο στο χέρι περιέρχεται τις μονάδες του 1ου και 2ου ΤΕΠ στο Στεφανοβίκειο όπου εδρεύουν τα τα επιθετικά ελικόπτερα AH-64A/D Apache, αλλά και το Λιτόχωρο, όπου έρχονται τα άρματα του Ελληνικού Στρατού για συντήρηση και δοκιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: