Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑ: Το κόμμα στηρίζει τους Βουλευτές Πελοποννήσου στη διαμάχη με τον Πέτρο Τατούλη. «Να ζητήσουν συγνώμη», επιμένει η Περιφέρεια.


Όπως όλα δείχνουν, η διαμάχη μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειάρχη Πελοποννήσου θα συνεχισθεί, κλιμακούμενη, επί μακρόν. Και οι δύο πλευρές αξιοποιούν ευκαιρίες δημοσιότητας για να υπερασπισθούν τις θέσεις τους και εμφανώς ή πλαγίως να πλήξουν την απέναντι πλευρά.
Η Περιφέρεια, που την χαρακτηρίζει μια εμφανής επιθετικότητα, με νέα ανακοίνωση την οποία εξέδωσε (3 Απριλίου 2017) καταλογίζει σε όλους τους Βουλευτές Πελοποννήσου "θεσμική απρέπεια" τους αποδίδει πρόθεση και ζητά "να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από τους πολίτες".
Και ενώ από την πλευρά των Πελοποννήσιων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχουν δηλώσεις, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου κ. Βασ. Κικίλια στηρίζει ανοιχτά και με ευθύτητα τους Βουλευτές που υπέγραψαν την επερώτηση που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και έφερε στην επιφάνεια την σοβαρή κρίση που υπήρχε από καιρό στις σχέσεις Νέας Δημοκρατίας και Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
Στην χθεσινή εβδομαδιαία συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Βασίλης Κικίλιας ερωτηθείς από δημοσιογράφο εξέφρασε την επίσημη και απόλυτη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προς τους βουλευτές της δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ο κ. Τατούλης δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Και επίσης, ότι η Νέα Δημοκρατία αξιολογεί με πολύ θετικό τρόπο τις προτάσεις, τις θέσεις και τις παρεμβάσεις των βουλευτών της που προέρχονται από την Πελοπόννησο».
Της δηλώσεως Κικίλια είχε προηγηθεί μια, νέα, σκληρή ανακοίνωση του Πέτρου Τατούλη, με αφορμή την καθαρογραφή δικαστικής αθωωτικής απόφασης, με την οποία συνταυτίζει τους Βουλευτές Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας με «πολιτικούς συκοφάντες» και άλλα πολλά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: