Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο Βασίλης Σιδέρης κέρδισε τη Προεδρία της ΕΠΣ Αργολίδας. Τι θα υποστηρίξει στην ΕΠΟ. Ποιοι συγκροτούν το νέο Δ.Σ. και η πρώτη δήλωση του νέου Προέδρου

Μετά από μία σκληρή παρασκηνιακή μάχη, όπου καταρρακώθηκε το διαχρονικό μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει» και για πρώτη φορά διακινήθηκε χρήμα προς διάφορες κατευθύνσεις, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και έμπειρος αθλητικός παράγων Βασίλης Σιδέρης εξελέγη ως νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας.
Οι εκλογές, που έγιναν την Κυριακή 24 Απριλίου, είχαν ως πρωταγωνιστές τους δικηγόρους των δύο υποψηφίων Προέδρων (Βασίλης Σιδέρης και Γιάννης Μαντζούνης) οι οποίοι και υπέβαλαν συνεχείς ενστάσεις μέχρι τις 22.00. Τελικώς η κάλπη ανέδειξε ως Πρόεδρο την Βασίλη Σιδέρη με 39 ψήφους, έναντι 30 του Γιάννη Μαντζούνη.
Όπως αναφέρουν γνώστες των παρασκηνίων η ΕΠΣ Αργολίδας, υπό την Προεδρία του Βασίλη Σιδέρη θα ενισχύσει το Μπλοκ των Ιβάν Σαββίδη – Μελισσανίδη στην ΕΠΟ.


Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Προέδρου
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των Σωματείων της Ένωσης μας, για την συμμετοχή  τους στην εκλογική διαδικασία και για την  ισχυρή πλειοψηφία που μας έδωσαν με τη ψήφο τους. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας  με τους οποίους θα αγωνιστούμε για ένα υγειές Αργολικό ποδόσφαιρο. Εμείς εξ αρχής υποσχεθήκαμε έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα, μέσα στα πλαίσια του Καταστατικού της Ένωσης μας και αυτό πράξαμε.
Από σήμερα ξεκινά η “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ“  όχι των λόγων αλλά των έργων, όχι των δικών μας αλλά όλων. Στο Νομό μας έχουμε πολλά  Σωματεία, με μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και ιστορία όπως και νεότερα Σωματεία πολλά υποσχόμενα. Στόχος μας η βοήθεια όλων αυτών των Σωματείων της Ένωσης μας για να εκπληρώσουν τους στόχους τους, και να δούμε επιτέλους ομάδες μας σε Εθνικές Κατηγορίες όπως αρμόζει. Στόχος μας η αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομών. Στόχος μας αλλά και υποχρέωση μας η έμμεση οικονομική ανακούφιση όλων των ομάδων με διαφόρους τρόπους.
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα κινηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να προστατεύσουμε τις ομάδες, τους παράγοντες και τους διαιτητές της  Ένωσης μας. Υποσχόμαστε ότι την εμπιστοσύνη που μας δείξατε θα την ανταποδώσουμε με εμπιστοσύνη, δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση».

Το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΑ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κατσένης Δημήτρης
Λαλιώτης Λευτέρης
Λέρμας Παναγιώτης
Μανουσάκης Γιώργος
Μερτύρης Ιωσήφ
Παϊβανάς Δημήτρης
Ρέσκος Μάριος
Σταμάτης Αλέκος
Σταυράκης Γιώργος

Φύτρας Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: