Νεα

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: Η αναβάθμιση του Λιμένος Ναυπλίου παραμένει επιλέξιμη και θα ολοκληρωθεί

Με ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης αναφέρεται στην πορεία του έργου αναβάθμισης του Λιμένος Ναυπλίου και στην συνάντηση συνεργασίας που είχε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημ. Κωστούρο, σχετικά με το θέμα αυτό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Με τις κατάλληλες ενέργειες διαχείρισης από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τη συνεργασία του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημητρίου Κωστούρου εξασφαλίστηκε η ολοκλήρωση του σημαντικού έργου της αναβάθμισης του λιμένα Ναυπλίου, το οποίο αναμένεται να συμβάλλει δυναμικά και καθοριστικά στην ανάπτυξη του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής.


Μετά τη 2η Τροποποίηση της Πράξης «Έργα Αναβάθμισης Λιμένος Ναυπλίου», η οποία παραμένει ενταγμένη στο Ε.Π. ΔΕΠΙΝ 2007 – 2013 δίνεται η δυνατότητα εκτέλεσης όλων των εργασιών των υποέργων της συγκεκριμένης πράξης έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ολοκληρωμένη και λειτουργική παρέμβαση στον εν λόγω Λιμένα διατηρώντας παράλληλα την επιλεξιμότητα των δαπανών που δηλώθηκαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή».Δεν υπάρχουν σχόλια