Νεα

Ε.Ο.Σ.: Πεζοπορική εξόρμηση από τον ΦΛΟΙΣΒΟ στον ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟ και το ΠΕΝΤΕΣΚΟΥΦΙ

Ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου διοργανώνει ανάβαση στον Ακροκόρινθο, την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, με δύο ομάδες που θα έχουν διαφορετικές ώρες εκκίνησης.
Η 1η ομάδα έχει αφετηρία τον Φλοίσβο (άγαλμα του Πήγασου) και ώρα εκκίνησης 8:00πμ. Η πορεία που θα ακολουθήσουμε είναι μέσα απ’ τις παλιές γραμμές του τρένου, το αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου και τα Λουτρά της Ήρας. Στη συνέχεια περνώντας από τον αρχαιολογικό χώρο θα κατευθυνθούμε προς την κρήνη του Χατζή-Μουσταφά όπου θα συναντήσουμε την 2η ομάδα.
Η 2η ομάδα θα βρίσκεται στις 10:00πμ στην κρήνη του Χατζή –Μουσταφά και αφού φτάσει εκεί και η 1η ομάδα συνεχίζουμε όλοι μαζί.


Θα ακολουθήσουμε μονοπάτι που διάνοιξε πρόσφατα ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου και αποτελεί μέρος του αρχαίου δρόμου που οδηγούσε στον Ακροκόρινθο. Αφού φτάσουμε στο κάστρο θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να περιηγηθούν στο εσωτερικό του, ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν την πορεία τους προς Πεντεσκούφι.
Στην επιστροφή θα ακολουθήσουμε την ίδια διαδρομή ως την Αρχαία Κόρινθο όπου θα σταματήσουμε για ξεκούραση, καφέ ή φαγητό.
Στις 16:00μμ θα συναντηθούμε στην πλατεία για την επιστροφή μας στην Κόρινθο πεζοπορικώς.
 Όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν με τα ποδήλατά τους ως την Αρχαία Κόρινθο για την πιο εύκολη επιστροφή τους.

Β.Δ.: Α   Ω.Π.: 6

Εξοπλισμός: Φορέστε άνετα παπούτσια και ρούχα (τα μέλη του Ε.Ο.Σ. Κορίνθου δεν ξεχνάμε τα μπλουζάκια μας!) βάλτε την αντηλιακή σας, το χαμόγελό σας, πάρτε ένα μπουκάλι με νερό, …στραβά το καπελάκι σας (απαραιτήτως) και ξεκινάμε!!!

Πληροφορίες: Τόμπρου Δέσποινα 6937204653


Δεν υπάρχουν σχόλια