Νεα

Έπεσε στην παγίδα του Λάμπρου ο Δήμαρχος Ερμιονίδας

Στην πολιτική, όπως και στην επικοινωνία, κάποιες φορές πρέπει να επιλέγεις τη σιωπή. 
Αυτό προφανώς δεν το γνώριζαν οι αρμόδιοι επικοινωνίας του Δημάρχου Ερμιονίδας και έδωσαν στον Τάσο Λάμπρου τη δυνατότητα «να τους ταπώσει» και επί πλέον να ανακινήσει θέματα που πονάνε.
Αφορμή ήταν η ανακοίνωση Λάμπρου με την πρόταση (ονομαστικά αυτή τη φορά) να αναλάβει την Προεδρία και την εξυγίανση της ΔΕΥΑΕΡ ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Γιώργος Μπουρίκας (ήταν υποψήφιος με την παράταξη Σφυρή). Η ανακοίνωση εστάλη στα ΜΜΕ με την ένδειξη «Συμπληρωματική πρόταση, της τοποθέτησης μου επί των αλλαγών της Διοίκησης της ΔΕΥΑΕΡ», που όμως τα ΜΜΕ δεν κατέγραψαν ως επουσιώδη.

Η παράταξη Σφυρή βιάστηκε να κατηγορήσει τον Λάμπρου ότι ουδέποτε πρότεινε τον Γιώργο Μπουρίκα και έτσι του έδωσε την δυνατότητα να επανέλθει και να στριμώξει τη Δημοτική Αρχή. Μια Δημοτική Αρχή που απέφυγε «σαν τον διάολο το λιβάνι» να ξεκαθαρίσει αν θα είχε κάνει δεκτή την πρόταση εφ’ όσον ο Τάσος Λάμπρου είχε ονοματίσει την προτεινόμενη αλλαγή του Γιάννη Πάλλη.
Στην απάντησή του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας», επανέρχεται και επεκτείνει την θεματολογία αναφερόμενος και στην υποβάθμιση του Κρανιδίου που παρέμεινε χωρίς αντιδημαρχία αλλά και στην υπενθύμιση ότι «η εναλλαγή των στελεχών σε θέσεις ευθύνης» αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της παράταξης Σφυρή.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΜΠΡΟΥ

«Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.; Ιδού η ρόδος λοιπόν….
Πάντως εμείς ως Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης θα επιθυμούσαμε στις αλλαγές προσώπων που πραγματοποιήθηκαν  για την δημοτική περίοδο των επόμενων δυόμιση χρόνων να είχε προτείνει η διοίκηση του Δήμου για μια θέση Αντιδημάρχου, όπως σας έχω επισημάνει σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου, σε έναν Κρανιδιώτη Δημοτικό Σύμβουλο από την πλειοψηφία.
Έτσι θα είχε και το Κρανίδι εκπρόσωπο στην διοίκηση του Δήμου, ως η μεγαλύτερη Δημοτική Κοινότητα και έδρα του Δήμου Ερμιονίδας και δικαιούται και αυτή έναν Αντιδήμαρχο, δεδομένου ότι ούτε τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια υπήρχε Αντιδήμαρχος Κρανιδιώτης.
Γιατί Δήμαρχε τιμωρείς το Κρανίδι;
Δεν μπορούσες να βρεις ένα αξιόλογο στέλεχος της παράταξής σου από το Κρανίδι να τον ορίσεις Αντιδήμαρχο;
Πάντως δεν θα προτείνω πρόσωπο επιλογής μου για μια τέτοια θέση, διότι θα σας δημιουργήσω νέα ταραχή και θα φροντίσω για την ηρεμία σας αφού διανύουμε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, διότι διαπίστωσα ότι ταραζόσαστε πολύ εύκολα.
Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
Ασχολείστε με τα διαδικαστικά της πρότασής μου και όχι με την ουσία της.
Τώρα τους ψεύτες αναζητήστε τους αλλού και όχι στην παράταξή μας.
Εσείς δεν τηρείτε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις για εναλλαγή στελεχών της παράταξης σας στις θέσεις ευθύνης του Δήμου.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια