Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣΑ: Επτά νέες υποψηφιότητες με την παράταξη του Γιάννη Μαντζούνη

Γιάννης Μαντζούνης: Να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία
των πρωταθλημάτων και ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων
Από την παράταξη του κ. Γιάννη Μαντζούνη, υποψηφίου προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας,    εκδόθηκε η  ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ανακοινώσουμε  τη δεύτερη ομάδα υποψηφίων  με την παράταξη του Γιάννη Μαντζούνη, επισημαίνοντας την ευρεία αποδοχή που έχει η παράταξη μας από τη μεγάλη πλειοψηφία  των ομάδων της Αργολίδας.
Είναι πραγματικά συγκινητικός ο τρόπος που μας υποδέχονται. Το ίδιο και η «δίψα» τους για τη συνέχεια της προόδου του ποδοσφαίρου στο νομό. Οι προτάσεις που κάνουν γι’ αυτό, είναι ιδιαίτερα αξιόλογες και όλες θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμά μας.


Αντιλαμβάνονται ότι μόνο έτσι θα βοηθήσουμε να ανέβει το Αργολικό ποδόσφαιρο, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο όλων όσοι ασχολούνται με αυτό και όχι οι πρακτικές που είναι καταδικασμένες στη συνείδηση όλων και παραπέμπουν σε άλλες εποχές…
Στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων, την ισονομία και ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων.
Η δεύτερη ομάδα υποψηφίων που ανακοινώθηκε είναι:
* Γιαννοπούλου Μάγδα  (ΠΑΟ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ)
* Ζουγλής Βασίλης  (ΧΩΝΙΚΑ)
* Καίκας Ανδρέας  (ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ)
* Καραχάλιος Ανδρέας  (ΔΟΞΑ ΠΟΥΛΛΑΚΙΔΑΣ)
* Στεφάνου Νικήτας  (ΑΡΚΑΔΙΟΣ)
* Φαμέλης Νίκος  (Α.Ο. ΚΙΟΥ)
 * Βαμβακάς Δημήτρης (Α.Ο. ΔΙΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ)
Διευκρίνηση : Ο  αριθμός των υποψηφίων που προτείνουμε  θεωρούμε ότι  είναι  τέτοιος  έτσι ώστε να προκύψει  ένα  Δ.Σ λειτουργικό, ευέλικτο και συνεκτικό και δεν μπαίνουμε στις διαδικασίες δημοσιοποίησης υπερβολικού αριθμού υποψηφίων  για επικοινωνιακούς -και μόνο- λόγους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: