Νεα

Ποιοι είναι οι Πολιτικοί συκοφάντες που αναφέρει ο Πέτρος Τατούλης;

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: Δικαιώθηκα. Να ζητήσουν συγνώμη
Το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας που δόθηκε στην δημοσιότητα αναφέρει ρητά: «Κόλαφος για τους πολιτικούς συκοφάντες η πανηγυρική αθώωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου». Πλην όμως δεν αναφέρει ονομαστικά ποιους εννοεί. Περιορίζεται να τους καταδεικνύει, εμμέσως πλην σαφώς, με τα συμφραζόμενα.


ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Τρίπολη, 3/4/2017
Κόλαφο για όλους όσους έκαναν σημαία τους το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ναυπλίου στον αγώνα τους για την πολιτική δυσφήμισή του χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την πανηγυρική απόφαση αθώωσής του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου.
«Η απόφαση της 27ης Ιανουαρίου 2017, η οποία σήμερα καθαρογράφθηκε, αναφέρει ρητά και με τον πλέον σαφή τρόπο ότι αρμοδιότητα της Περιφέρειας είναι η υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ και η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ. Αναφέρει επίσης ρητά ότι η προσωρινή διαχείριση είναι αρμοδιότητα των Δήμων, χωρίς να αφήνει καμία αμφιβολία για αυτό.
Η απόφαση αυτή κονιορτοποιεί επίσης με τον πλέον εμφατικό τρόπο τους ισχυρισμούς που επικαλέστηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην πρόσφατη επίκαιρη ερώτησή τους, περί ευθυνών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα προβλήματα διαχείρισης των απορριμμάτων.
Τους εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο γιατί επιλέγουν να αγνοήσουν την απόφαση αυτή, η οποία έχει ανακοινωθεί δύο μήνες πριν την ερώτησή τους, όσο και γιατί επικαλούνται ως τεκμήρια δικόγραφα ή ισχυρισμούς, για τα οποία δεν έχει αποφανθεί ακόμα το δικαστήριο.
Αυτός θεωρούν ότι είναι ο τρόπος να υπηρετήσουν τη θεσμική τους ευθύνη και τους πολίτες;
Θα ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από τους πολίτες για την πολιτική και θεσμική τους απρέπεια;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια