Νεα

Δωρεάν Δημοτικός χώρος στάθμευσης στο Άργος

Ένα ακόμα σπουδαίο έργο για την πρωτεύουσα του Δήμου Άργους Μυκηνών βρίσκεται σε εξέλιξη και θα παραδοθεί σύντομα στους δημότες. Το δημοτικό πάρκινγκ που είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών  κ. Δημήτρης Καμπόσος γίνεται πραγματικότητα.
Με έκταση 5.000 τετραγωνικά μέτρα και σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης επί των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Μπουσουλοπούλου (όπισθεν παλαιού ΙΚΑ, οδού Δαναού) οι δημότες και οι επισκέπτες θα μπορούν να αφήνουν σε ασφαλές σημείο τα αυτοκίνητα τους εντελώς δωρεάν.
Ο χώρος στάθμευσης προβλέπεται να έχει χωρητικότητα περίπου 500 αυτοκινήτων και θα αποτελέσει την λύση στο ζήτημα της στάθμευσης κυρίως σε ημέρες αιχμής.


Αναφερόμενος στη σημαντική αυτή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε τις εργασίες για ένα δημοτικό πάρκινγκ  το οποίο θα είναι δωρεάν και θα έχει έκταση 5.000 τ.μ. χωρητικότητας περίπου 500 αυτοκινήτων. Η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν υπήρξε και γι αυτό προχωρήσαμε στη διαμόρφωση ενός χώρου που ανήκει στο Δήμο και βρίσκεται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου και Μπουσουλοπούλου πολύ κοντά στην Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος όπου θα μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση από όλες τις εισόδους της πόλης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια