Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Οι ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας άφησαν έκθετους τους Βουλευτές που υπέγραψαν την κοινή Επερώτηση για τα σκουπίδια. Δεν εξέδωσαν ανακοινώσεις υποστήριξης


Στο μεγάλο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στις 5 Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου έπραξαν το καθήκον τους, όπως αυτό προκύπτει μέσα από τον όρκο που έχουν δώσει και την εντολή που έχουν λάβει από τους ψηφοφόρους τους.
Με επερώτηση που κατέθεσαν στην Βουλή ζητούν από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας να τους πληροφορήσει «πως, επί τέλους, θα αντιμετωπισθεί το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών που η Περιφέρεια δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας, τώρα που το έργο ΣΔΙΤ απεντάχθηκε και τα πάντα είναι στον αέρα». Στην ίδια επερώτηση παραθέτουν στοιχεία με τα οποία τεκμηριώνουν το ασύμφορο της λύσης που είχε προωθηθεί και το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, προτείνοντας, συγχρόνως, εναλλακτικές λύσεις.
Και ενώ ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης εξέδωσε μια ανακοίνωση –κόλαφο κατά των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας (μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς), και η παράταξη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ έδωσε στην δημοσιότητα άλλη ανακοίνωση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των βουλευτών που υπογράφουν, οι Νομαρχιακές Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας σιωπούν. Μοιάζουν να λένε «απελθέτω απ΄εμού το ποτήριον τούτο».


Ο Περ. Σύμβουλος Χρ. Αντωνόπουλος
ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη
ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ αρνούμενος
να αποδεχθεί τους μειωτικούς για
το κόμμα τους χαρακτηρισμούς
Με την στάση τους, αφήνουν να αιωρούνται βαρύτατες κατηγορίες για το κόμμα τους, όπως «λαϊκιστές», «Παλαιοκομματικοί», «ψεύτες», και βεβαίως αποδέχονται την αλήθεια των όσων υποστηρίζει η Περιφέρεια, παρά τα όσα γράφουν και υπογράφουν οι κορυφαίοι του κόμματός τους.
Οι Βουλευτές, Ανδριανός, Δήμας, Βλάσσης, Δαβάκης και Σαμαράς, «αισθάνονται μαχαιρωμένοι στην πλάτη», όπως πολύ εύστοχα δήλωσε κορυφαίος πολιτικός της Πελοποννήσου και αναρωτιούνται αν αυτό οφείλεται σε μια απλή δυσλειτουργία του κομματικού μηχανισμού ή αν οι Νομαρχιακές Επιτροπές αρνούνται να ανταποκριθούν στο βασικό καθήκον υπεράσπισης των πρωτοβουλιών των Βουλευτών ή ακόμη και αν πρόκειται για συνειδητή υπονόμευση εν όψει επιδιωκόμενης ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού στους νομούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια: