Νεα

Έκλεισε ο κύκλος του Γιάννη Γαλανόπουλου στα διοικητικά της ΕΠΣΑ. Δεν θα είναι υποψήφιος. Στηρίζει Γιάννη Μαντζούνη. Τι λέει για Αποστολόπουλο και Διατσίγκο

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα χθες, 17 Απριλίου 2017, ο Γιάννης Γαλανόπουλος γνωστοποίησε στους φίλους την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος σύμβουλος στις επικείμενενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας. Όπως αναφέρει «Ένας κύκλος λοιπόν εδώ κλείνει. Δώδεκα χρόνια στο Δ.Σ της ΕΠΣΑ είναι αρκετά, θεωρώ, για να δώσει κανείς ότι μπορεί, να αφήσει το «στίγμα» του».
Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζει ότι θα συνεχίσει ασχολούμενος με τον χώρο του αθλητισμού (είναι έγκυρος αθλητικογράφος) και διευκρινίζει ότι υποστηρίζει το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μαντζούνη και τον ίδιο προσωπικά.
Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρεται στην 12ετή θητεία του υπό την προεδρεία του Γιώργου Αποστολόπουλου και μιλά εγκωμιαστικά για τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΕΠΣΑ.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
«Αγαπητοί   φίλοι του Αργολικού ποδοσφαίρου
Λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές της 24ης Απριλίου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας.
Κατ αρχάς  νιώθω την ανάγκη να  πω σε όλους ένα μεγάλο «ευχαριστώ», για τη στήριξη και συνεργασία στα 12 χρόνια της θητείας μου στο Δ.Σ της ΕΠΣΑ (2005-2017).
 Υπηρετώντας τη διοίκηση της  Ένωσης (ως υπεύθυνος τύπου, γενικός γραμματέας, αναπληρωτής γενικός και απλό μέλος του Δ.Σ ) συνεργάστηκα με παράγοντες, προπονητές διαιτητές, δημοσιογράφους, αυτοδιοικητικούς, καθώς και απλούς φιλάθλους με τους οποίους συναντιόμαστε στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και έξω απ αυτούς, διατηρώντας ισχυρούς δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης.
 Αυτό το δωδεκαετές «ταξίδι» στα δρώμενα του ποδοσφαίρου μας  ήταν υπέροχο με ξεχωριστές στιγμές, κατά βάση ευχάριστες και δημιουργικές.
Το πρώτο «ευχαριστώ» το οφείλω στον Πρόεδρο Γιάννη  Αποστολόπουλο που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και είχαμε μια άψογη, στενή, συνεργασία σε καθημερινή βάση , άλλωστε μας συνδέει μια φιλία δεκαετιών.
Στις τρεις θητείες, υπό την προεδρία του, προσπαθήσαμε να διοικήσουμε με γνώμονα την αξιοκρατία, την ισονομία και την αντικειμενικότητα. Προσπαθήσαμε και πετύχαμε αρκετά πράγματα σε ότι αφορά την διοργάνωση αξιόπιστων πρωταθλημάτων, τη βελτίωση υποδομών, τη διοργάνωση τουρνουά, αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, σεμιναρίων, διαφόρων εκδηλώσεων, δημιουργία ιστοσελίδας κλπ. Προφανώς «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», αλλά προσπαθήσαμε και όχι πάντα υπό εύκολες συνθήκες.
Ένας  κύκλος λοιπόν εδώ κλείνει. Δώδεκα χρόνια στο Δ.Σ της ΕΠΣΑ  είναι αρκετά, θεωρώ, για να δώσει κανείς ότι μπορεί, να αφήσει το «στίγμα» του.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στον (μέχρι πρόσφατα) ενωσιακό  προπονητή -και φίλο- Διονύση Διατσίγκο για  την απόλυτα αρμονική συνεργασία που είχαμε, όπως και στην «ψυχή» της ΕΠΣ, τη γραμματέα Βαγγελίτσα Μιχοπούλου.
Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέλη των  Δ.Σ που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα όμως τους Χρήστο Ουλή, Νίκο  Καλλιάνο και Γιάννη Μαντζούνη που μείναμε «μια γροθιά» μέχρι το τέλος της θητείας μας.  
Σε ότι αφορά τον Γιάννη Μαντζούνη του εύχομαι κάθε επιτυχία στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣΑ, πιστεύοντας ότι η παρουσία του στο «τιμόνι» της  Ένωσης αποτελεί εγγύηση  για τη συνέχιση της δημιουργικής πορείας της ΕΠΣΑ που κατοχυρώσαμε, συλλογικά, τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που αναγνωρίζεται καθολικά στην Αργολίδα, αλλά και έξω από αυτή.
Εννοείται ότι με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα είμαι και θα είμαι παρών στα δρώμενα του Αργολικού ποδοσφαίρου που όλοι μας αγαπάμε  και υπηρετούμε, ο καθένας από το μετερίζι του.
                                          Γιάννης Γαλανόπουλος
                                                Δημοσιογράφος»

                 
               

Δεν υπάρχουν σχόλια