Νεα

Πενθήμερη εκδρομή των τελειόφοιτων μαθητών του Μουσικού Σχολειού Αργολίδας στο Δήμο Βέροιας


Οι τελειόφοιτοι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας πραγματοποίησαν την καθιερωμένη 5ήμερη εκδρομή των αποφοιτούντων στην «αδελφή πόλη» της Βέροιας, με χρηματοδότηση του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Αργολίδας (Ιωάννης Καραμάνος), αναγνωρίζοντας την συμβολή των Δημοτών στην εκδρομή των παιδιών τους απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνών Παιδεία και Πολιτισμός» (Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.)  κ. Πέτρο Διολίτση και στον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρη Καμπόσο, «για την σταθερή στήριξη που έχουν δείξει σε ό,τι αφορά το σχολείο».

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
«Αξιότιμοι κύριοι,
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας ¨ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ¨και οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου του σχολείου μας, επιθυμούν να εκφράσουν δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες προς  τον Πρόεδρο της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνών Παιδεία και Πολιτισμός» (Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.)  κ. Πέτρο Διολίτση και στον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρη Καμπόσο ,για την ευαισθησία και την σταθερή στήριξη που έχουν δείξει σε ό,τι αφορά το σχολείο μας και ιδιαίτερα τους ευχαριστούν για την συμβολή τους στην πραγμάτωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των  τελειόφοιτων μαθητών του σχολείου μας ,στο Δήμο Βέροιας
Ενέργειες σαν αυτή φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία που σας διακατέχει για τα παιδιά που φοιτούν στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας ,ανεξάρτητα ποιας περιοχής δημότες είναι.
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε η συνεργασία αυτή με το Δήμο και τους άλλους φορείς  να συνεχιστεί και στο μέλλον.
Με τιμή για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                                                  Η γραμματέας

Νικόλαος  Σιαχάμης                      Μαριάννα Κουικόγλου -Τσακνή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, μετά από ενημέρωση ενός εκ των διαχειριστών της σελίδας.