Νεα

Στο Ναύπλιο για τέταρτη χρονιά το «Mediterranean Yacht Show 2017»


Παγκόσμια έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής θα πραγματοποιηθεί, για 4η συνεχή χρονιά, στο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 29 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου 2017.
Πρόκειται για το «4ο Mediterranean Yacht Show». Μια καταξιωμένη διεθνώς έκθεση η οποία στοχεύει στο να αναδείξει τον συνεχώς αυξανόμενο στόλο πολυτελών σκαφών, ενώ συγχρόνως έχει επιτύχει να αποτελεί πόλο έλξης για εξέχοντες επαγγελματίες του χώρου.

Να θυμίσουμε ότι το «3ο Mediterranean Yacht Show 2016» είχε κατορθώσει να σημειώσει ένα νέο ρεκόρ, με 75 σκάφη να βρίσκονται στο λιμάνι στου Ναυπλίου και 310 broker από 17 διαφορετικές γωνιές του πλανήτη να συμμετέχουν στην έκθεση που έτυχε εξαιρετικών σχολίων στον διεθνή ειδικό τύπο.

Είχε αναδείξει το καλό πρόσωπο της Ελλάδας, της φιλοξενίας, και του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού. Παρουσίασε υψηλό οργανωτικό επίπεδο, συμμετοχή σπουδαίων σκαφών επανδρωμένα με άριστα καταρτισμένα πληρώματα, έμπειρους brokers, παράλληλες εκδηλώσεις και θεματικά parties. Εν ολίγοις, την Ελλάδα που επιθυμούμε και θέλουμε να προβάλλουμε στο εξωτερικό και το υψηλού επιπέδου τουριστικό προϊόν μας.
Την εκδήλωση διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά από η Greek Yachting Association και υπόσχεται να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των charter yachts (επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη). Η έκθεση θα εγκαινιασθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου, εκπροσώπων του Υπουργείου Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής, του Λιμενάρχη Ναυπλίου, κ. Σπύρου Μαρίνου, πολιτικών παραγόντων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκπροσώπων του Ειδικού Τύπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια