Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Τα σχόλια της 5ης σελίδας

1. Στερνή μου γνώση
Ζήτησα δύο φορές συνάντηση με τον Κώστα Μπιτζή της αναπτυξιακής «Πελοπόννησος ΑΕ» για μία έρευνα που κάνω. Δεν βρήκε χρόνο για να συναντηθούμε. Όταν λοιπόν την παρουσιάσω ας μην μου πουν οι διάφοροι ενδιάμεσοι, «γιατί βρε άνθρωπε δεν ζητούσες πρώτα εξηγήσεις».
Και επειδή, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, η έρευνα δεν επικεντρώνεται στην «Πελοπόννησος Α.Ε.», απλώνεται και οριζοντίως και καθέτως.

2. Ευχές για τον Τάσο!
Ο Τάσος Χειβιδόπουλος έκανε με επιτυχία μια χειρουργική επέμβαση. Του εύχομαι «Σιδερένιος», ως προς την υγεία του. Και λέω ως προς την υγεία του γιατί, ως προς τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του, άλλη ευχή πρέπει να δώσω. Και μια και το είπα να το κάνω:
«Εύχομαι να μην αποφασίσουν κάποιοι να ακολουθήσουν το δρόμο της «Ελευθερίας» Καλαμάτας και ο Τάσος να μην ακολουθήσει το δρόμο του Πέτρου Τατούλη».
Βλέπετε, το Δικαστήριο δεν κάνει αποδεκτό το «φταίνε οι υπηρεσίες». Αλλά και οι θιγόμενοι βαρέθηκαν την κοροϊδία.


3. Θυμάστε τον Γιώργο Γαλέο;
Ήρθε από την Ελβετία για να παραστεί στο μνημόσυνο του φίλου του και συνεργάτη του που χάθηκε πρόωρα.
«Ο Μάκης με έβαλε σε περισσότερα σπίτια απ’ όσα το ίδιο το κόμμα» συνήθιζε να λέει ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής», που μετά την απώλεια της έδρας αναχώρησε και πάλι για την έδρα των εταιρειών του στη Λωζάνη.
Δεν μπόρεσε να χωνέψει ποτέ ότι, οι τοπικοί παράγοντες του κόμματος προτίμησαν να χαθεί η έδρα παρά να επανεκλεγεί αυτός ως Βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Αργολίδα. Στην Αργολίδα όπου είχε γίνει αποδεκτός από τον κόσμο λόγω της πραότητας του ύφους του και της μόρφωσής του.
Παρεπιπτόντως, τα δύο γραφεία που είχε επί εποχής Γαλέου η Χ.Α. στην Αργολίδα έχουν κλείσει. Γιατί άραγε;

4. Σέντρα Γραμματικόπουλου
Με ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων, καλεί τον Δήμαρχο να προχωρήσει σε δημόσιο απολογισμό του παραχθέντος έργου των πρώτων χρόνων της θητείας του. Τονίζει μάλιστα ότι αυτό αποτελεί και θεσμική του υποχρέωση.
Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος έκανε τη σέντρα. Ο Δημήτρης Κωστούρος θα βάλει το γκολ;

5. Δειλός και ανήθικος
Διάβασα σε ένα αργολικό ιστολόγιο το σχόλιο που ακολουθεί. Θα το διαβάσετε και σεις γιατί το παραθέτω. Δεν θα κρίνω το περιεχόμενό του. Θα πω όμως ότι, μόνον ένας δειλός και ανήθικος μπορεί να απευθύνει τέτοιες κατηγορίες κρυπτόμενος πίσω από ανωνυμία.
Το Σχόλιο
«Εύχομαι ολόψυχα κα Παναγιωτοπούλου να μας κάνετε την τιμή να ασχοληθείται με την ενεργό πολιτική και στις επόμενες εκλογές ως υποψηφίας βουλευτής. Εμείς οι άνθρωποι της απλής λογικής και της συντηριτικής παράταξης, αλλά του ιδιωτικού τομέα βλέπουμε στο πρόσωπό σας την απάντηση σε όλα αυτά τα σούργελα που καλούμεθα κάθε φορά να επιλέξουμε τόσο στις τοπικές (Καμποσαίικο…) όσο και στις κοινοβουλευτικές εκλογές. Μας κουράζουν και δεν μας αξίζουν οι μουγκοί κάφροι (Σιδέρης..) οι επίσης μουγκοί και διαρκώς επερωτούντες καθηγητές Ανοικτών και χαριστικών Πανεπιστημίων (Ανδριανός), οι φθαρμένοι και κορεσμένοι..(Μανιάτης) και τέλος οι Ξανθιές ουρανοκατέβατες εξ Αιτωλίας και Πασόκ ορμώμενες και καμποσοεπιβαλλόμενες- μισθοδοτούμενες (Κρίγκου). Απαλλάξτε μας από δαύτους και κάνετε καλό στον τόπο μας».

(αναδημοσίευση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της περιφέρειας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», της 12ης Μαΐου 2017)


Δεν υπάρχουν σχόλια: