Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ένα όμορφο ποιητικό μουσικό απόγευμα για τα μέλη του Συλλόγου «ο Ναύπλιος»

Ένα όμορφο ποιητικό μουσικό απόγευμα έδωσε την αφορμή σε πλήθος κόσμου από το Ναύπλιο που ζει στην Αθήνα, μα και πολλούς φίλους τ΄ Αναπλιού να συγκεντρωθούν και να απολαύσουν ποιήματα που έγραψαν ποιητές με έμπνευση την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο δραστήριος σύλλογος των εν Αθήναις Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» στο ξενοδοχείο «RADISON PARK» στην Αθήνα. Στο χαιρετισμό προς τους καλεσμένους ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κων/νος Κολόκας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες σ’ αυτό το μουσικό απογευματινό αντάμωμα, για τη συμμετοχή και την ικανοποίηση του για την δυναμική παρουσία των μελών σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει το Δ.Σ..


Έδωσε το λόγο στον παριστάμενο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο που απευθύνθηκε με θερμό και μεστό λόγο στους απόδημους Ναυπλιείς οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την παρουσία του πρώτου πολίτη της πόλης του Ναυπλίου κοντά τους.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε με απόλυτη επιτυχία η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου κ. Πέγκυ Βραχνού.
Την απαγγελία των ποιημάτων απέδωσε το μέλος του Συλλόγου Αναπλιώτισσα κ. Μιμίκα Σταυρουλάκη – Λαδά.

Στο μουσικό αυτό απογευματινό αντάμωμα των μελών του «Ναύπλιου», έδωσαν το παρόν και τίμησαν το Σύλλογο και τους απόδημους Ναυπλιείς, ο συμπολίτης μας π. Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Καλαθάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημ. Κωστούρος, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Ανδριανός, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Νάντια Αναστασίου – Σμυρναίου, η υπεύθυνη Τομέα Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων κ. Πόπη Καλκούνου, ο κ. Λιμενάρχης Ναυπλίου κ. Σπύρος Μαρίνος, ο Πρόεδρος του αδελφού Συλλόγου «Ο ΠΑΛΛΑΜΙΔΗΣ» κ. Θεοδόσης Σπαντιδέας, η Πρόεδρος του ομίλου «OUNESKO» Αργολίδας κ. Μ. Μαρούλη, η κ. Γεωργία Σαμαρά, ο πολιτευτής της Ν.Δ. μετεωρολόγος κ. Γιάννης Καλλιάνος και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Μηνύματα στην εκδήλωση του Συλλόγου απέστειλαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας κ. Γιάννης Γκιόλας και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας κ. Γιάννης Μανιάτης, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω κωλύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: