Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Σύγκρουση χωρίς όρια Περιφέρειας με Δήμο Άργους Μυκηνών

Αυτή τη φορά, η σύγκρουση του Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών ξεπέρασε τα όρια. Η εμπλοκή (άγνωστο αν υπήρξε αυθόρμητη ή αιτούμενη) των Περιφερειακών Συμβούλων κατέβασε τη διαμάχη σε επίπεδο πεζοδρομιακών χαρακτηρισμών. Προφανώς οι εκλογές του 2019 δημιουργούν φοβίες και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ανταποκρινόμενος στη θέση ευθύνης που υπηρετεί, απάντησε ψύχραιμα και με επιχειρήματα, στον Πέτρο Τατούλη και τους –υπό τον Τάσο Χειβιδόπουλο- Περιφερειακούς Συμβούλους οι οποίοι εκλέγονται στην Αργολίδα. Με τις απαντήσεις του που περιείχαν επιχειρήματα και όχι χαρακτηρισμούς, κέρδισε επί της ουσίας, αλλά και στην δημιουργία εντυπώσεων.


Μεγάλος χαμένος της διαμάχης που εκδηλώθηκε «απρόοπτα» είναι ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος που υποχρεώθηκε να συρθεί σε μία σύγκρουση για την οποία δεν ήταν έτοιμος και που τον έβαλε στο κάδρο της αρνητικής δημοσιότητας την ώρα που βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι λήψης αποφάσεων για την αυτοδιοικητική του πορεία.
Στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της περιφέρειας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» φιλοξενούνται όλες οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις των εμπλεκομένων, προκειμένου ο αναγνώστης να μπορεί να συμπεράνει τα πρέποντα ανεπηρρέστος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: