Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Πρέσβεις και Πρόξενοι ξένων χωρών δηλώνουν γοητευμένοι με το Λουτράκι


Πρέσβεις και Πρόξενοι ξένων χωρών επισκέφτηκαν το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 τον Δήμο Λουτρακίου. Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης τους επιφύλαξε θερμή υποδοχή.
Στις συναντήσεις που έκανε συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής ώστε να υπάρξει στενότερη συνεργασία του Δήμου με τις χώρες που εκπροσωπούν οι Πρόξενοι για την προσέλκυση περισσότερων τουριστών.

Οι Πρέσβεις και οι Πρόξενοι εντυπωσιάστηκαν με τον τόπο μας και τα αξιοθέατα της περιοχής μας, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία τους να μας επισκεφτούν ξανά.
Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Πρόξενο της Λιβερίας & Πρόεδρο του CCG κο Νικόλαο Σούτο, τον Πρόξενο της Νικαράγουα & Γραμματέα του Σώματος κο Miguel Capuano, τον πλαστικό χειρουργό & Επίτιμο Πρόξενο της Βραζιλίας στον Πειραιά κο Ιωάννη Λύρα, τον Πρόξενο της Κοινοπολιτείας της Δομίνικα κο Χρήστο Βαρδίκο και τον κο Θανάση Κοντοθανάση, Δικηγόρο του CCG.

Επίσης, ο Δήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρέσβη της Αλγερίας Dr Noureddine Bardad-Daidj, τον Επίτιμο Πρόξενο της Ταϊλάνδης κο Chailert Limsomboon, τον Πρέσβη του Μεξικό κο Daniel Hernandez-Joseph, με την Πρέσβειρα της Κούβας κα Zelmys Maria Domimquez Cortina, με την κα Yulia Zakurova από την Πρεσβεία της Ρωσίας, με τον κο Στυλιανό Αναστόπουλο επίτιμο Πρόξενο των Μπαχαμών, με τον Πρέσβη της Τυνησίας, με την κα Gladys Garcia chargé d'affaires της Πρεσβείας του Περού και πολλούς άλλους Διπλωμάτες από πολλές χώρες, όπως Μολδαβία, Ρουμανία, Παραγουάη, Εκουαδόρ κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια: