Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Μια διόρθωση αναφορικά με τις δηλώσεις του Τάκη Αγρίμη από τον Γιάννη Δημαράκη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 15ης Μαΐου 2017, ο κ. Γιάννης Δημαράκης, Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας, εκλεγμένος με την Δημοτική Παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία Ερμιονίδας» (επικεφαλής ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σφυρής), απέστειλε ένα email στην εφημερίδα μας, αναφερόμενος σε απόσπασμα δηλώσεων του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τάκη Αγρίμη.
«Θέλω να υπογραμμίσω διορθώνοντας τον κ. Αγρίμη» γράφει ο κ. Δημαράκης «ότι στο συγκεκριμένο συμβούλιο χαρακτήρισα το αποχετευτικό έργο, που εκτέλεσε η ΔΕΥΑΕΡ ώστε να συνδεθούν οι οικίες της Κοιλάδας με το Βιολογικό του Κρανιδίου, θετικότατο. Εξέφρασα όμως τον προβληματισμό μου για το ύψος των τιμολογήσεων των υπηρεσιών, που παρέχει η ΔΕΥΑΕΡ στους δημότες».
Ολόκληρο το email του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Γιάννη Δημαράκη δημοσιεύεται στη συνέχεια.


«Ερμιόνη 15-05-2017
Κύριε Πρώιμε
Στο φύλλο 349 της εφημερίδας «Ενημέρωση Πελοποννήσου» της οποίας είστε εκδότης φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τάκη Αγρίμη με τίτλο «Η ΔΕΥΑΕΡ εγκαθίσταται ως εφορία στην τσέπη των Κοιλαδιωτών . . . »
Ο κ. Αγρίμης σ’ ένα σημείο της συνέντευξής του αναφέρει «. . . το Δημοτικό Συμβούλιο (εννοείται του Δήμου Ερμιονίδας) της 31ης Ιανουαρίου (εννοείται 2017) παραπλανήθηκε διότι δεν δόθηκαν επαρκή στοιχεία… Αυτό ισχυρίστηκε και ο πρώην Αντιδήμαρχος της παράταξης Σφυρή, ο κ. Γιάννης Δημαράκης, σύμφωνα με τον οποίο ξεγέλασαν και εξήντα οικογένειες στην Ερμιόνη, τις οποίες είχαν καθησυχάσει ότι δεν θα πληρώσουν τέλη σύνδεσης και έπειτα τους ζητούσαν τα 180 ευρώ . . .».
Θέλω να υπογραμμίσω διορθώνοντας τον κ. Αγρίμη ότι στο συγκεκριμένο συμβούλιο χαρακτήρισα το αποχετευτικό έργο, που εκτέλεσε η ΔΕΥΑΕΡ ώστε να συνδεθούν οι οικίες της Κοιλάδας με το Βιολογικό του Κρανιδίου, θετικότατο. Εξέφρασα όμως τον προβληματισμό μου για το ύψος των τιμολογήσεων των υπηρεσιών, που παρέχει η ΔΕΥΑΕΡ στους δημότες.
 Επομένως δεν ανέφερα ούτε ότι παραπλανήθηκα ούτε ότι η ΔΕΥΑΕΡ ξεγέλασε 60 οικογένειες της Ερμιόνης». 



Δεν υπάρχουν σχόλια: