Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΑΡΓΟΣ: Τίμησαν τον Παναγιώτη Κωστάκη για την προσφορά του οι συνάδελφοί του


Πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 3 του Μάη στο Κέντρο ΑΠΟΛΛΩΝ στο Κεφαλάρι Άργους την εκδήλωση για να τιμήσουμε τον απελθόντα Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κ. Παναγιώτη Κωστάκη για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του.
Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, του απονείμαμε  τιμητική πλακέτα καθώς και τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους. Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Σωτηρόπουλος εξήρε την προσφορά, το ήθος, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια του κ. Κωστάκη.
  
Ο τιμηθείς ευχαρίστησε το ΔΣ καθώς και όλους όσους συνεργάστηκε στα ΔΣ και τα μέλη του Συνδέσμου μας. Πρώτος έσυρε το χορό δείχνοντας το παράδειγμα αειθαλότητας, υγείας και ισχυρής θέλησης και έδωσε το έναυσμα για τρικούβερτο γλέντι..
Παρόντες στην εκδήλωση η σύζυγος του κ. Κωστάκη καθώς και ο καταξιωμένος επιστήμονας γιος του Προκόπης με τη σύζυγό του. Την εκδήλωση τίμησε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου κ. Σωκράτης Διδασκάλου ο οποίος αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια στην προσφορά του κ. Κωστάκη.
Ο αποχαιρετισμός δόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με ένα χασαποσέρβικο και μπροστάρη τον Επίτιμο πλέον Πρόεδρό μας κ. Κωστάκη Παναγιώτη.

Ο Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος                                  

Η Γενική Γραμματέας: Αικατερίνη Γεώργα - Κουμαδωράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: