Νεα

"Αδούλωτη Μάνη – Λακωνία Οδός". Ένα νέο περιοδικό γεννήθηκε!

Σε καιρούς χαλεπούς για τον τύπο, ο γνωστός Μανιάτης εκδότης Γιώργος Δημακόγιαννης τόλμησε την έκδοση ενός νέου περιοδικού που έχει ως πεδίο αναφοράς την Λακωνία και την ενιαία Μάνη. Το περιοδικό, με τίτλο "Αδούλωτη Μάνη – Λακωνία Οδός", κυκλοφορεί με 100 πυκνογραμμένες σελίδες.
Μια γεύση από τα περιεχόμενά του μπορείτε να διαβάσετε κατωτέρω:
** Ελληνική παραδοσιακή αρχιτεκτονική: Μάνη, Μονεμβάσια, Ζάρακας, Κύθηρα.
** Ήρωες ζουν ανάμεσά μας! Αίτημα ονοματοδοσίας πλατείας ή οδού προς τιμήν του Στρατηγού Ηλία Γλεντζέ -ήρωα της Κύπρου- από τον Πατριωτικό Σύνδεσμο Λακωνίας στον Δήμο Ευρώτα.
** Τι είναι οι Σπαρτιατικές μόρες και ποια η αναγκαιότητα ίδρυσής τους – του Ηλία Βουνισέα.
** Παναγιώτης Λέκκας, ένας Λάκωνας στην κρατική Δούμα της Ρωσίας!
** ΛΙΜΠΡΕΤΟ, μουσικά ταξίδια με την ξεχωριστή χορωδία της Σκάλας Λακωνίας.
** ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, Πρωτοφανείς αγωνιστικές κινητοποιήσεις αλλά και προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να απαλλαγεί η Μάνη από τους δασικούς χάρτες! Μάνη αεί προμαχούσα, και τώρα –όπως πάντα- υπέρ βωμών και εστιών! Συνέντευξη για τους δασικούς χάρτες του εκδότη μας Γ.Π. Δημακόγιαννη.

** Λακωνική παραδοσιακή διατροφή για όλες τις εποχές του χρόνου!
** ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ: Οι Μανιάτες δεν υπογράφουν το μνημόνιο καταστροφής τού Τόπου τους. Όχι στις ανεμογεννήτριες, συναγερμός για τη σωτηρία της Μάνης.
** Ανεμογεννήτριες στο Άγιο Όρος;! - του Χρίστου Γούδη.
** Μην προσκυνάτε τους προσκυνημένους… - του Πέτρου Κασιδόκωστα
** Η Ελλάδα θύμα βιοπειρατείας και βιοκαπηλείας – του Γιώργου Λεκάκη.
** Στο Γύθειο μια μέρα – του Σαράντου Ι. Καργάκου
** Για τους Έλληνες της Αμερικής, Μεγάλοι ευεργέτες οι Αρεοπολίτες Νικόλαος και Βενετία Λεούνη καταλείπουν την περιουσία τους ύψους 15.000.000 δολαρίων για τη διάσωση και διάδοση της Ελληνικής, Λακωνικής, Μανιάτικης κληρονομιάς!
και ένα πλήθος άλλων θεμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας με το περιοδικό:
• «ΛΑΚΩΝΙΑ οδός». Στο νέο παλλακωνικό βιβλιοπωλείο στη Σκάλα! Στον «κάτω δρόμο», έναντι δημοτικού σταδίου, με άνετο χώρο στάθμευσης. Τηλ./fax: 27350 22300 & e-mail:
lakoniaodos@gmail.com
• «Αδούλωτη ΜΑΝΗ». Στο παμμανιάτικο βιβλιοπωλείο στην Αρεόπολη! Στην κεντρική πλατεία Αθανάτων. Τηλ./fax: 27330 53670 & e-mail:
adoulotimanigr@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια