Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΣΧΟΛΙΑ: Δεν παίζονται οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ - Να πούμε και ονόματα;

1. Να πούμε και ονόματα;
Κλέβει δημόσιο χρήμα αλλά, επειδή δεν το αποκάλυψε κανένας, η κοινωνία δεν τον θεωρεί κλέφτη. Εκβιάζει προμηθευτές του δημοσίου για προσωπικό όφελος αλλά, επειδή δεν τον καταγγέλλει κανένας, η κοινωνία δεν τον θεωρεί εκβιαστή. Μοιράζει δημόσιο χρήμα σε κολλητούς, οι οποίοι θα τον χρηματοδοτήσουν στις εκλογές με νομότυπες προβλεπόμενες διαδικασίες και γι’ αυτό η κοινωνία δεν το μαθαίνει. Και επειδή δεν το μαθαίνει, εξακολουθεί και του σφίγγει το χέρι στις επίσημες εκδηλώσεις απ’ όπου, σχεδόν ποτέ δεν λείπει.
Θέλετε να γράψω και όνομα; Τότε θα σας πω υποκριτές γιατί, αυτά που γράφω, εσείς μου τα δίνετε σαν πληροφορίες και άρα τον γνωρίζετε πολύ καλά (ο καθένας τον δικό του).


2. Δεν παίζονται οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
Σε συνάντηση που είχε, με εκπροσώπους του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) Ναυπλίου, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας τους επανέλαβε την «μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης για άσκηση μιας κοινωνικής πολιτικής προς όφελος και των συνταξιούχων».

Αναρωτιέται κανείς, ο Ναυπλιώτης Βουλευτής δεν ντράπηκε να τους μιλάει για «άσκηση μιας κοινωνικής πολιτικής προς όφελος και των συνταξιούχων», όταν δύο ημέρες πριν ψήφισε ο ίδιος μία ακόμη μείωση των καθαρών απολαβών από τις συντάξεις τους;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: