Νεα

Ο Δήμος Ναυπλιέων σχολιάζει τον απόηχο της συμμετοχής του στο Greek Travel Show

«Αισιόδοξα, ενθαρρυντικά και ιδιαίτερα θετικά είναι τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στην 1η έκθεση "Greek Travel Show 2017" στην Αθήνα στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο "Helexpo Maroussi". 
Η επιλογή του Δημου Ναυπλιέων ως τιμώμενος Δήμος αποτέλεσε αιχμή του δόρατος για την ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της έκθεσης και την ασυναγώνιστη, εξειδικευμένη και στοχευμένη συγχρόνως προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. 

Η δημοτική αρχή καλώντας όλους τους φορείς και παράγοντες τουρισμού -και όχι μόνο- να συμμετέχουν και να συνεργαστούν ισότιμα, κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αφού υπήρχε πολυμορφία και πολυχρωμία σε όλα εκείνα τα στοιχεία που αναδείκνυαν τον πολύπλευρο πλούτο της πόλης του Ναυπλίου, αλλά και όλου του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων. 
Οι επαγγελματίες του χώρου μίλησαν για πολύ ικανοποιητικές επαφές που αφορούσαν κρατήσεις διαμονών και γενικότερα προγραμματισμό διακοπών και επισκέψεων.
Η δυναμική στην παροχή υπηρεσιών που παρέχονται στο δήμο Ναυπλιέων σε όλους τους τουρίστες ήταν τόσο εμφανής που όλοι μιλούσαν για έναν προορισμό που δικαίως είναι από τους ελκυστικότερους σε πανελλήνιο και σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Η καμπάνια μέσα από το μότο "Ναύπλιο 365 μέρες" προκάλεσε τα βλέμματα όλων, δίνοντας το στίγμα ότι η τουριστική περίοδος δεν θα έχει αρχή και τέλος αλλά θα είναι 365 μέρες ζωής και οικονομικής ανάσας στο Δήμο Ναυπλιέων.»Δεν υπάρχουν σχόλια

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, μετά από ενημέρωση ενός εκ των διαχειριστών της σελίδας.