Νεα

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διεθνές Hellenic Regularity Rally

Το διεθνές Hellenic Regularity Rally, που ξεκινά σήμερα 6 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, θα εξελιχθεί στην Βορειοανατολική Πελοπόννησο και το Δυτικό άκρο της Αττικής.
Συγκεκριμένα, το κέντρο του αγώνα είναι το πολυτελές ξενοδοχείο Poseidon Resort το οποίο βρίσκεται 2 χλμ. μετά την πόλη του Λουτρακίου σε ένα πανέμορφο σημείο της διαδρομής προς την λίμνη Βουλιαγμένης.
Παράλληλα, έχοντας ως δεδομένη τη διοργάνωση της Τελετής Εκκίνησης του αγώνα στην παλαιά γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου (Σάββατο 6 Μαΐου, 12:01), η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να διεξάγει τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο το πρωί της ίδιας ημέρας, στις άνετες εγκαταστάσεις του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Λουτρακίου, το οποίο απέχει μόλις 1 χλμ. από την Εκκίνηση.
Ως σημείο τερματισμού του αγώνα, λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαΐου, έχουν επιλεγεί οι Καταρράκτες του Λουτρακίου, ένα από τα χαρακτηριστικότερα σημεία της πόλης.


Υπενθυμίζεται, ότι το Hellenic Regularity Rally, αγώνας που αποτελεί τον 2ο γύρο του Επάθλου των Ιστορικών Regularity Ράλλυ της FIA, καθώς και τον 3ο γύρο του αντίστοιχου Ελληνικού Πρωταθλήματος της ΟΜΑΕ, περιλαμβάνει 2 Σκέλη, 5 Τμήματα, 19 Ειδικές Διαδρομές και 50 χρονομετρήσεις, έχοντας συνολικό μήκος 340 χλμ.
Οι συμμετοχές του αγώνα έφτασαν στις 46 , ικανοποιητικός  αριθμός αλλα και ποιοτικές από καθε επιπεδο συμμετοχές. 

Εντυπωσιακός είναι και ο αριθμός των συμμετοχών από την Κορινθία και την Λέσχη μας αφού στα χρώμα της Α.Λ.Α.Κορινθίας θα αγωνιστούν 14 πληρώματα, μεταξύ των οποίων και οι νικητές του 1ου ραλλυ Σικυωνίων, ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΟΣ Χρήστος και ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος που θα αγωνιστούν με το ALFA ROMEO GT 2000 Veloce του 1973. 

Δεν υπάρχουν σχόλια