Νεα

Δύο «Αργολιδείς» στους 100 του ΚΙΔΗΣΟ…Με την συμμετοχή άνω των χιλίων πεντακοσίων  μελών  και υποστηρικτών του ΚΙΔΗΣΟ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η 3η  Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Κάραβελ». 
Στην  άνωθεν πολιτική δράση  αναπλάστηκε το Καταστατικό του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και συγκροτήθηκαν οι επιτροπές που θα λειτουργούν συνδυαστικά με την Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Κατά την διάρκεια της 3ης Πανελλήνιας διάσκεψης διενεργήθηκε ψηφοφορία για την συγκρότηση  του εκατονταμελούς  προσωρινού Εθνικού Συμβουλίου του ΚΙΔΗΣΟ, στο οποίο 
 εκλέχθηκαν  και δύο Αργολιδείς… Πρόκειται για τον
 

 Αργείο Οικονομολόγο- Μελετητή κ. Λεωνίδα Κουτσογιάννη  (οπως απεικονίζεται στον φωτογραφία με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν κορυφαίο στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ κ. Γρηγόρη Νιώτη) και για τον συνταξιούχο Ναυπλιώτη κ. Νίκο Συρίγα.
Αμφότεροι θα συντονίζουν εφεξής, (μέσα από τους θεσμικούς τους ρόλους)  τις δράσεις που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω διεύρυνση της εκλογικής και στελεχιακής βάσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.Δεν υπάρχουν σχόλια