Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: 15 ειδικοί από χώρες της Ευρώπης και Πανεπιστήμια της Ελλάδος αναζήτησαν λύσεις για τα προβλήματα των αθλητών μετά το τέλος της καριέρας τους

Σήμερα Σάββατο, οι εισηγητές του Συνεδρίου επισκέφθηκαν και ευχαρίστησαν
τον Δήμαρχο Ναυπλιέων για την συνεργασία και την υποστήριξη της οποίας έτυχαν.

Ένα ακόμη Διεθνές Συνέδριο, που φιλοξενήθηκε στο Ναύπλιον, οδηγείται αύριο στην ολοκλήρωση των εργασιών του. Η ιδιαιτερότητα του θέματος και το γεγονός ότι ήταν εντεταγμένο σε πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκάλεσε το ενδιαφέρον αθλητών, διοικητικών παραγόντων και προπονητών που προσήλθαν στο Βουλευτικό για να ακούσουν τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις της πρώτης ημέρας εργασιών.


Το Συνέδριο χαιρέτησαν κατά την έναρξή του, σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης. Μηνύματα έστειλαν οι Βουλευτές Αργολίδας και τ. Υπουργοί κ.κ. Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός.
Μεταξύ των 100 περίπου παριστάμενων στα διάφορα στάδια του Συνεδρίου, διακρίναμε τον Γιάννη Μπόλα, εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ, τον Θόδωρο Λαμπάδα, εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Κουνγκ Φου, τον διακεκριμένο προπονητή ποδοσφαίρου, κ Διατσίγκο, την κορυφαία διδάσκαλο Κουνγκ Φου κα Κοκκινάκη, μέλη της διοίκησης του Οίακα και της ΓΕΑ, τους αντιδημάρχους κκ Κώστα Ρούτουλα και Δημήτρη Μπακέα και άλλους παράγοντες της αθλητικής ζωής του Ναυπλίου.
Στην πρωινή συνεδρίαση ανέπτυξαν θέματα, στην αγγλική γλώσσα, με ταυτόχρονη μετάφραση και παρουσίαση Power Point οι:
Dan Boboc (Ρουμανία), Διευθυντής του προγράμματος.
Judit Farkas (Ουγγαρία), Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής
Eleonora Reverberi (Καθολικό Πανεπιστήμιο της Ιερής Καρδιάς)
Chiara D’ Angello  (Σύνδεσμος INVENIO) και
Christine Karvouna (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης).
Θέμα του Διεθνούς Συνεδρίου, που θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, ήταν ««Διπλή Καριέρα: Κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ζώνης για τη Διπλή Σταδιοδρομία των Αθλητών (DC4AC)». 
Σχετικά Θέματα:




Δεν υπάρχουν σχόλια: