Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ψηφίζουν Καμπόσο το 71% των νέων από 18-24 ετών. Το 91% δηλώνουν ικανοποιημένοι από την διοίκησή του

Όταν το δυσκολότερο και πλέον ανικανοποίητο κομμάτι της κοινωνίας, οι νέοι ηλικίας 18 έως 24 ετών, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την απόδοση του Δημάρχου τους σε ποσοστό 94% και στο ερώτημα αν θα τον ψήφιζαν απαντούν ΝΑΙ, σε ποσοστό 71% -ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων-, γίνεται κατανοητό πως, ο Δημήτρης Καμπόσος δεν θα πρέπει να κοιμάται από το βάρος της ευθύνης να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που τους έχει εμπνεύσει.
Για να κατανοήσουμε την βαρύτητα των αποτελεσμάτων της έρευνας αρκεί μια απλή σύγκριση με δύο πολύ ισχυρά πολιτικά ονόματα.
Στα ίδια ερωτήματα, οι Αργείοι απάντησαν ρίχνοντας μαύρο στον Πέτρο Τατούλη με 22% και στον άνθρωπό του, τον Τάσο Χειβιδόπουλο με 13%, στέλνοντας σαν μήνυμα προς όσους επιχειρούν να αντιπαλέψουν τα σχέδια του Δημάρχου τους για τον Δήμο Άργους Μυκηνών ότι, «Για τους Αργείους δεν μετράτε. ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΣΟ».
Είναι επίσης χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το 73% των ερωτηθέντων Δημοτών συμφωνούν με την ανάπλαση της πλατείας Αγίου Πέτρου, το 71% θεωρούν την πόλη καθαρή ενώ το 63% είναι ικανοποιημένα από τις δράσεις πολιτισμού.


Στη συνέχεια παραθέτουμε τα γραφήματα με τα ερωτήματα και τα ποσοστά.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: