Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Για να παραμείνει η Υγεία ως δικαίωμα όλων!

Κωνσταντίνα Ρετσινά
Tην Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Βουλευτικού στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, ο Δήμος Ναυπλιέων και το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων νομού Αργολίδας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Υγειονομική περίθαλψη και φάρμακο στα χρόνια των μνημονίων. Εξελίξεις και προοπτικές».
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:
* Κωνσταντίνα Ρετσινά: Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ)., πρ. Πρόεδρος του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων νομού Αργολίδας  - Εισαγωγή στο θέμα της ημερίδας.
* Θεόδωρος Αμπατζόγλου: πρ. Διοικητής του ΙΚΑ, πρ. Διοικητής του ΟΑΕΔ, πρ. Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου –«Φαρμακευτική περίθαλψη και ο ρόλος του φαρμακείου».
* Σουλιώτης Κυριάκος:   Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Υγείας & Αναπληρωτής Πρύτανη, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου , Επισκέπτης Καθηγητής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ – «Ανάγκη για μεταρρυθμίσεις στον Τομέα της Υγείας στην Ελλάδα».


* Γεράσμος Κονιδάρης: Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης ΤΑΥΦΕ & Επιτ.Πρόεδρος του ΤΕΑΥΦΕ ΝΠΔΔ – «Η αγορά εργασίας στο φάρμακο σήμερα».

Λαμβάνουν μέρος και συμμετέχουν ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας, ο  Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας και ο Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: