Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Γ. Μανιάτης: «Να πράξουμε την ιστορική επανεκκίνηση»



Γράφει ο Κ.Π.
Συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αναμενόμενου Συνεδρίου της ΔΗΣΥ παραχώρησε χθες στα ΜΜΕ,  ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν Βουλευτής  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γιάννης Μανιάτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης.
 Από το Ιστολόγιο του Σταμάτη Δαμαλίτη
Ο  κ. Μανιάτης διεμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις, πως το προσεχές  Πανελλήνιο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ουσιαστικά θα «αποτυπώσει» ισχυρά τον πολιτικό συγχρωτισμό  όλων  των συμπορευόμενων δυνάμεων που την συνθέτουν, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια ιστορική επανεκκίνηση (μέσω επαναπροσδιορισμών), του νευραλγικού και κατακερματισμένου χώρου της Ελληνικής Κεντροαριστεράς.
 Στην ανωτέρω Συνέντευξη Τύπου, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων,  ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας κ. Τάσος Λάμπρου ο οποίος συντόνιζε την συζήτηση με τους δημοσιογράφους, ο τέως Δήμαρχος του Δήμου Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης, (ο οποίος προκάλεσε αίσθηση  αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα παραμείνει στο χώρο της ΔΗΣΥ μέχρι να «κλείσει» τα μάτια του) και οι γνωστοί Πολιτικοί Μηχανικοί της Ερμιονίδας κ.κ. Αντώνης Αντωνόπουλος Γιώργος Μήτσου.
 Την περιοχή της Ερμιονίδας στο  Συνέδριο της ΔΗΣΥ που θα αρχίσει αύριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα εκπροσωπήσουν (εκ της θεσμικής  τους ιδιότητας) ο κ. Τάσος Λάμπρου, κ. Ανάργυρος Λεμπέσης, κ.Τάσος Τζανής, κ. Γιάννα Σχοινά,  και ο κ. Παναγιώτης Κονδύλης…


Δεν υπάρχουν σχόλια: