Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΔΑΓΡΕΣ: «κ. Χειβιδόπουλε θέλετε 100.000.000 ευρώ επένδυση στο Νομό»;

Παύλος Δαγρές
Ελληνοαμερικάνοι φίλοι του Σωματείου μας πολλοί από τους οποίους κατάγονται από την Αργολίδα ενδιαφέρονται να διαθέσουν 100.000.000 ευρώ για να κατασκευάσουν σύγχρονο εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας στο Νομό επιδιώκοντας έτσι να βοηθήσουν οικονομικά την περιοχή αλλά προσβλέποντας και σε δικά τους οικονομικά οφέλη.

Υπόσχονται μάλιστα ότι θα δημιουργήσουν σταδιακά με τις δραστηριότητες τους αυτές 300 και πλέον θέσεις εργασίας.
Δεσμεύονται δε - όπως μας ενημέρωσαν – ότι όλοι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους θα είναι αποκλειστικά Αργολιδείς.


Μας ζήτησαν δε οι φίλοι μας οι Ελληνοαμερικάνοι, κ. Χειβιδόπουλε, να απευθυνθούμε στις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας στις οποίες εσείς προΐστασθε στο Νομό όπως μας χορηγήσουν τους χάρτες του Νομού όπου θα αποτυπώνεται η βιομηχανική ζώνη στην Αργολίδα.
Εκεί δηλαδή που θα μπορούν οι Ελληνοαμερικάνοι και κάθε άλλοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές να κατασκευάσουν τις βιομηχανίες τους.
Με μεγάλη έκπληξη άκουσα από τους υπαλλήλους της αρμόδιας υπηρεσίας της περιφέρειας ότι στην Αργολίδα δεν έχει προσδιορισθεί ακόμα βιομηχανική ζώνη.
Ερευνώντας πρόχειρα το θέμα διαπίστωσα ότι από τον Ιούνιο του 1999 εκκρεμεί ο καθορισμός στον Νομό των Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων με τα οποία θα διευκρινισθούν πλήρως θέματα που αφορούν την χρήση γης.
Δηλαδή συνειδητά αποτρέπουμε τους ξένους και ντόπιους επενδυτές; Να επενδύσουν βιομηχανικά στην Αργολίδα.
Συνειδητά υπονομεύουμε την ανάπτυξη του Νομού.
Συνειδητά δημιουργούμε τις προϋποθέσεις όχι για μείωση της ανεργίας αλλά για αύξηση αυτής.
Ειλικρινά θα πρέπει να ντρεπόμαστε και περισσότερο από όλους όσοι από το 1999 εκπροσώπησαν σε κάποιες θέσεις τον λαό της Αργολίδας. Όπως βουλευτές, Νομάρχες, Δήμαρχοι και λοιποί, αλλά και οι απλοί πολίτες της Αργολίδας όσοι γνώριζαν και δεν διαμαρτυρήθηκαν κατά των υπευθύνων. Όσοι γνώριζαν ότι στο Νομό Αρκαδίας, Μεσσηνίας και σε άλλους νομούς εδώ και χρόνια έχει προσδιορισθεί Βιομηχανική Ζώνη προσελκύοντας ξένους και ντόπιους επενδυτές δημιουργώντας έτσι νέες θέσεις εργασίας, ενώ στο νομό μας ανεξήγητα υπονομεύεται η εκβιομηχάνιση και ανάπτυξη της Αργολίδας.
Μήπως υποκρύπτονται στην όλη υπόθεση περίεργες ……. σκοπιμότητες;
 Εμείς με προσοχή θα διερευνήσουμε την όλη υπόθεση.
Και μάλιστα θα συνδράμουν και κάποιοι πρώην ενδιαφερόμενοι  επενδυτές οι οποίοι δεν μπόρεσαν να εγκαταστήσουν τις βιομηχανίες τους στο νομό λόγω μη ύπαρξης κατάλληλου χώρου δηλαδή προσδιορισμένης Βιομηχανικής Ζώνης. Και οι οποίοι όπως λέγεται «ΙΔΑΝ …… ό,τι ΙΔΑΝ……….

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
«ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ»

Κιν: 6943570958

Δεν υπάρχουν σχόλια: