Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Η διαφθορά στο Δημόσιο κύρια αιτία για τη χρεοκοπία της Ελλάδας

Δολοφόνοι του Ελληνικού λαού είναι οι διεφθαρμένοι κρατικοί λειτουργοί που εξ αιτίας τους χρεοκόπησε η χώρα παρασύροντας 15.000 χιλ. απελπισμένους – λόγω φτώχειας – Έλληνες να αυτοκτονήσουν.
Λίστα με 1267 ονόματα Δημοσίων λειτουργών που κατηγορούνται ποινικά σε βαθμό κακουργήματος για διαφθορά, βρίσκεται στα χέρια της Γενικής Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης κ. Μαρία Παπασταύρου.
11 εκ των ποινικών αυτών υποθέσεων θα εκδικασθούν στα Δικαστήρια Ναυπλίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία την πρωτιά σε παραβατικότητα στη λίστα αυτή έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι  288 κατηγορούμενοι.
Έπονται 238 Δημοτικοί σύμβουλοι 63 αντιδήμαρχοι και 48 ΔΗΜΑΡΧΟΙ!!!!
Τα αδικήματα για τα οποία διώκονται οι Δημόσιοι λειτουργοί είναι διακίνηση και εμπορία Ναρκωτικών, επ’ αυτοφόρω δωροδοκία, υπεξαίρεση, πλαστογραφία, απιστία στην υπηρεσία για ποσά υπεράνω των 150.000 χιλ. Ευρώ.

   Μεταξύ των κατηγορουμένων σε αυτές τις υποθέσεις είναι επίσης ένας Γενικός Γραμματέας Υπουργείου, ένας Περιφερειάρχης, έξι διοικητές οργανισμών, επτά πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων και άλλοι.
   Η λίστα των 1267 ποινικών υποθέσεων που βρίσκεται στα χέρια της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης κ. Μαρίας Παπασταύρου δεν είναι η τελευταία.
   Για την εκτεταμένη διαφθορά στο χώρο των αιρετών τεράστια ευθύνη φέρει και η ανεξάρτητη …………….. Δικαιοσύνη.
    Όπου κάποιοι Δικαστές κατά το παρελθόν ξεχνούσαν ……….. στα συρτάρια των Γραφείων  τους ποινικές υποθέσεις που είχαν ως κατηγορούμενους αξιωματούχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως Νομάρχες κλπ. με αποτέλεσμα όχι μόνο έμεσα να τους αθωώνουν, αλλά και σιωπηλά να τους επιβραβεύουν.
   Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα παρατηρήθηκαν και στα Δικαστήρια Ναυπλίου.
   Καλούμε τον Ελληνικό λαό όπως σκεφθεί και συνειδητοποιήσει ότι για τη χρεοκοπία της χώρας κύριοι υπεύθυνοι είναι οι διεφθαρμένοι κρατικοί λειτουργοί.
   Καλούμε τον Ελληνικό λαό να συμβάλει ενεργά στον αγώνα της «ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ» που αντιμάχεται τη διαφθορά, ένας αγώνας που σήμερα επιβάλλεται να ενταθεί για τη σωτηρία της χώρας.
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Κιν. 6943570958 

Δεν υπάρχουν σχόλια: