Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Άρχισε και στην Ελλάδα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ»

γράφει ο Παύλος Δαγρές

Στη φυλακή καταλήγουν σύντομα πολιτικοί και εκατοντάδες κρατικοί λειτουργοί μετά την αποκάλυψη τεραστίων σκανδάλων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει αρμόδιες Αμερικανικές υπηρεσίες για το σκάνδαλο «NOVARTIS», στοιχεία που σε λίγες μέρες  παραδίδουν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές της Ελλάδας αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις Κακουργηματικού χαρακτήρα σε δεκάδες κρατικούς αξιωματούχους και παράγοντες Υπουργείων, αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα.
Επίσης και σε εκατοντάδες Γιατρούς οι οποίοι συνταγογραφούσαν κατά παραγγελία ζημιώνοντας τα ασφαλιστικά ταμεία με δισεκατομμύρια ευρώ.
Οι διώξεις  θα ασκηθούν με τις διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος.


Επίσης εντός των ημερών κλιμάκιο Εισαγγελέων πρόκειται να μεταβεί στη Ζυρίχη για να παραλάβει στοιχεία από τραπεζικούς λογαριασμούς που είχε ανοίξει πρώην πρωτοκλασάτος Υπουργός ο οποίος ερευνάται από τις δικαστικές Αρχές για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και ο οποίος είναι θέμα χρόνου να προφυλακισθεί.
Έρευνες επίσης διεξάγονται σε διάφορες περιφέρειες …………… της χώρας και από ελεγκτικούς μηχανισμούς της ΕΕ για ποσά που τυχόν κάποιοι να έχουν καταχραστεί από χρηματικά κονδύλια που προέρχονται από τα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επί τέλους έστω και καθυστερημένα ξεκίνησε και στην Ελλάδα η «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» που επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και στο Νομό μας ………………….
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
Κιν. 6943570958



Δεν υπάρχουν σχόλια: