Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Τρίπολη: Με 58 συμμετοχές ο 2ος γύρος Ταχύτητας



 Το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένεται να πραγματοποιηθεί  στο αεροδρόμιο της Τρίπολης,  η 2η   εφετινή συνάντηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.
Στον αγώνα που διοργανώνει το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., σε συνεργασία με το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (Α.Λ.Τ.), το Ενιαίο ΣΟΑΑ είναι η κατηγορία με τους περισσότερους αγωνιζόμενους, καθώς συνολικά 16 Skoda Fabia θα παραταχθούν στη σχάρα της εκκίνησης, για τον 7ο και 8ο εφετινό γύρο του θεσμού.


Η κατηγορία Sport συγκέντρωσε 7 αγωνιζόμενους, καθώς ένα Citroen Saxo VTS θα αγωνιστεί απέναντι σε έξι Peugeot 106 S16 της Κλάσης Ν2, ενώ οι κατηγορίες Τουρισμού και Μεγάλου Τουρισμού θα έχουν 8 και 6 οδηγούς αντίστοιχα στην εκκίνηση. Η Formula Saloon είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη κατηγορία, με 11 συμμετοχές (εννέα FSA 2L και δύο FST2), ενώ οι οδηγοί των Ιστορικών είναι συνολικά 10.
Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, θα είναι το Σαββατοκύριακο γεμάτο με τους ήχους των αγωνιστικών αυτοκινήτων και τη μυρωδιά του καυσίμου υψηλών οκτανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: