Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ηλιακά παιχνίδια: εγγύηση ψυχαγωγίας και γνώσης για παιδιά σχολικής ηλικίας



Μια πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση για μικρούς και μεγάλους, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου (ώρες 13:00-12μμ Σάββατο) (10:00-22:00 Κυριακή) στην «Τεχνόπολη» -Γκάζι-"Τhe meet market"…
Ηλιακό αγωνιστικό μοντελο- formula
 Η εταιρεία-εκθέτης η ΛΑΤΖΙ.ΠΛΑΝ θα παρουσιάσει ηλιακά παιχνίδια που διαθέτουν φωτοβολταϊκά κύτταρα, τα οποία  μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική.
Η ενέργεια αυτή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί π.χ. για να περιστρέψει ένα ανεμόμυλο ή να μετακινήσει ένα αυτοκίνητο με τη βοήθεια ενός κινητήρα. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα ηλιακά παιχνίδια διαθέτουν μια επαναφορτιζόμενη – και ανακυκλώσιμη – μπαταρία η οποία φορτίζει με την ηλιακή ακτινοβολία.


Hλιακό σπίτι
Ηλιακό διπλάνο
Η σειρά ηλιακών εκπαιδευτικών παιχνιδιών «Solar Toys» της εταιρείας ΛΑΤΖΙ.ΠΛΑΝ (www.solar-toys.gr) περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα, απο παιχνίδια ξύλινα και συναρμολογούμενα, με φροντίδα και σημασία στις λεπτομέρειες. Οι συνδέσεις των διαφόρων κομματιών (που είναι κομμένα με laser) πραγματοποιούνται εύκολα, αναπτύσσοντας τις σχετικές δεξιότητες των παιδιών. Σε κάθε συσκευασία περιέχονται οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης στα ελληνικά. Τα παιχνίδια αυτά διασκεδάζουν τα παιδιά και συγχρόνως τους παρέχουν την ευκαιρία να δουν στην πράξη και να μάθουν πράγματα σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το περιβάλλον, αναπτύσσοντας έτσι οικολογική συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: