Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Λάμπρου: "Ούτε ιερό ούτε όσιο"!


'Ένα τραγελαφικό απο επικοινωνιακής άποψης περιστατικό, έλαβε χώρα στη "Διαύγεια", σήμερα,  προφανώς απο τους καθ' ύλιν αρμοδίους του Δήμου Ερμιονίδας... 
Διαβάστε ως ακολούθως την σχετική καταγγελία του Αρχηγού της ΠΡΟΣΥΕΡ κ. Τάσου Λάμπρου, για μια κωμικοτραγική υπόθεση που ενδέχεται να γίνει viral στο Διαδίκτυο...

"Δήμαρχε κ. Δημήτρη Σφυρή, έχεις χάσει κάθε έλεγχο και αξιοπρέπεια, διότι πέραν της μη απαρτίας του συνδυασμού σου στα Δημοτικά Συμβούλια, όπου εμείς της αντιπολίτευσης συμπληρώνουμε τις απουσίες των Δημοτικών σου Συμβούλων σε καίρια θέματα, όπως το Τεχνικό Πρόγραμμα που είναι το εργαλείο της λειτουργίας του Δήμου, σήμερα διαβάζοντας την Απόφαση Δημάρχου 737/4-12-2017, όπως αυτή αναρτήθηκε στην Διαύγεια:


 Παρατήρησα ότι έχεις αλλάξει τις ονομασίες των Ιερών Μονών της Ερμιονίδας με μεγάλη θρησκευτική και ιστορική αξία, με ακατανόμαστες μετονομασίες.
Έτσι λοιπόν, με λύπη, με αναγκάζεις να απευθυνθώ προς τα σένα και να σου πω ότι: «Δήμαρχε Σφυρή, δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο!!!»
Δημοσιεύω την 737/4-12-2017 απόφασή σου, υπογραμμίζοντας με κόκκινο τις ακατανόμαστες ονομασίες που έχεις δώσει στις Ιερές Μονές της Ερμιονίδας και σε καλώ άμεσα να τις εξαφανίσεις από την Διαύγεια, διότι δυσφημίζεις την Ερμιονίδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: