Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Πολιτιστικός Σύλλογος «Φράγχθι» - Στην κοπή της πίτας και η Λίτα Λιβανού


Με την παρουσία πολλών φίλων και μελών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φράγχθι», πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο καφέ Sugar  το προπερασμένο Σάββατο, στην όμορφη και γραφική Κοιλάδα. 


Την ανωτέρω εκδήλωση, τίμησε με την παρουσία της για πρώτη φορά  η ευεργέτιδα της περιοχής κ. Λίτα Λιβανού.

 Επίσης παραβρέθηκαν ως είθισται, ο δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του εν λόγω Δήμου  κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, ο  επικεφαλής της ΠΡΟΣΥΕΡ Τάσος Λάμπρου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τάσος Τζανής, ο πρώην αντιδήμαρχος και πλέον ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Δημαράκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μανώλης Φλωρής καθώς και άλλοι αιρετοί και παράγοντες του τοπικού δημοσίου βίου. 


Κατά την έναρξη της καθιερωμένης εορτής, η πρόεδρος του Τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Δήμητρα Γκιώνη στην διάρκεια της ομιλίας της, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την κ. Λιβανού για την παρουσία της στην εκδήλωση, τους αιρετούς άρχοντες του Δήμου Ερμιονίδας, αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν στο γνωστό μαγαζί της Κοιλάδας, ενδυναμώνοντας έτσι, το επικοινωνιακό προφίλ, του τοπικού πολιτιστικού Σωματείου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: