Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Παρέμβαση Γ. Μανιάτη στον Υπ. Παιδείας για την κατάληψη στο Λύκειο Ερμιόνης




Μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής των μαθητών του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης (Διαβάστε την επιστολή εδώ) αναφορικά με το πρόβλημα απώλειας 200 ωρών διδασκαλίας των μαθημάτων φιλολογίας, λόγω της απουσίας καθηγητή, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Γιάννης Μανιάτης με σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κ. Γαβρόγλου ανέδειξε το ανωτέρω ζήτημα.


Στην ακόλουθη ερώτησή του ο Γ. Μανιάτης επισημαίνει ότι οι μαθητές, μετά τις άκαρπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, προχώρησαν σε κατάληψη και ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.
 «Κύριε Υπουργέ,
σε κατάληψη προχώρησαν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης μετά την απώλεια 200 ωρών διδασκαλίας των μαθημάτων φιλολογίας, λόγω της απουσίας φιλολόγου. Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν μέχρι τώρα ήταν άκαρπες, γι’ αυτό οι μαθητές κατέφυγαν στην τελευταία αυτή λύση.
Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Ποιες πρωτοβουλίες πρόκειται να αναλάβει, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα και να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του Λυκείου Ερμιόνης;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: