Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Βασίλης Νανόπουλος: Κουρασμένη η Δημοτική Αρχή




Το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Κορινθίων «τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν παλιά» αναφέρει ο Βασίλης Νανόπουλος σε δηλώσεις που έκανε την περασμένη Τρίτη
Δεν προετοιμάζεται σωστά το Δημοτικό συμβούλιο της πλειοψηφίας, δείχνουν κουρασμένοι και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες της καθημερινότητας. Στις συζητήσεις που γίνονται στο δημοτικό συμβούλιο και στα νομικά πρόσωπα δεν υπάρχει απαρτία – δεν υπάρχει ενημέρωση. Ο συνδυασμός μας αν και μειοψηφεί, πάντα δίνει το παρών για τα καυτά θέματα του Δήμου μας, ενώ η πλειοψηφία αδυνατεί να παρευρεθεί ή όταν παρευρίσκεται χρειάζεται έκτακτη ειδοποίηση για να πραγματοποιηθεί σύγκληση του συμβουλίου. Είμαστε πιο ενημερωμένοι και έτοιμοι από αυτούς.

Ο κ. Νανόπουλος τόνισε ότι "με τον κ. Πνευματικό είμαστε πολιτικά αντίπαλοι αλλά δεν είμαστε εχθροί και συνέχισε λέγοντας, ότι εμάς μας ενδιαφέρει να γίνει κάτι καλό για τους δημότες της Κορίνθου ανεξάρτητα αν αυτό γίνει με την τωρινή δημοτική Αρχή η την επομένη". 

Για την αποχώρηση του κ. Ν. Σκλήρη από τον συνδυασμό του, ο κ. Νανόπουλος τόνισε για άλλη μια φορά "ότι η παράταξη μας κάνει πρωταθλητισμό και μπορεί την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση να την χάσαμε στην παράταση και με πέναλτι που κάποιοι λένε δεν ήταν κανονικό, όμως όσοι δεν αντέχουν τους σκληρούς ρυθμούς που ακολουθούμε, είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν.   
Δεν θέλουμε να μείνουμε μια ομάδα διαμαρτυρίας, είμαστε εδώ για να γίνουμε πλειοψηφία στο Δήμο Κορίνθου, όσοι μπορούν συνεχίζουν, μαζί με αξιόλογα νέα στελέχη που θα προστεθούν στο μέλλον και θα έχουν όραμα για την πόλη μας". 
Μηνάς Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: