Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο Γ. Κόνδης πρόεδρος στην Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας



Παρά τη μικρή της ηλικία και τα πενιχρά έως ανύπαρκτα οικονομικά της μέσα, η ΕΣΛΑ κατάφερε να αναδείξει το έργο των συγγραφέων και των λογοτεχνών της Αργολίδας συμμετέχοντας σε παρουσιάσεις έργων και ιδιαίτερα στην μεγάλη Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο για δεύτερη συνεχή χρονιά. 
 Η ΕΣΛΑ είναι η συλλογική έκφραση της θέλησης των συγγραφέων και λογοτεχνών Αργολίδας  να δημιουργήσουν ένα ελεύθερο βήμα για τα Γράμματα και τις Τέχνες στο Νομό και να συνδεθούν με το σύνολο των ανθρώπων που δημιουργούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε μετά την συζήτηση από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη της και την διαπίστωση για την θετική πορεία του συλλόγου

Το νέο Δ.Σ είναι το εξής:

Πρόεδρος:
Γιώργος Κόνδης
Γεν. Γραμματέας:
 Γκέλη Ντηλιά
Αντιπρόεδρος:
Θεοδόσης Σπαντιδέας
Μέλη :
 Δημήτρης Γαλάνης
Γιάννης Σαρρής (Δραγώνας)
Νίκη Τσεκούρα
Κατερίνα Παπαδριανού.

Στη συνάντηση τονίσθηκε, η μεγάλη προσφορά της απερχόμενης προέδρου Κατερίνας Παπαδριανού, στις ιδέες και τις προσπάθειες της οποίας οφείλονται κυρίως οι παραπάνω επιτυχίες.
Τα μέλη της ΕΣΛΑ αποδέχτηκαν με σεβασμό την απόφασή της να συμμετέχει από άλλη θέση. Ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επιτυχία της διοργάνωσης του πρώτου  λογοτεχνικού διαγωνισμού στην Αργολίδα, όπου και τα κείμενα που βραβεύθηκαν αποτέλεσαν το περιεχόμενο μιας καλαίσθητης έκδοσης, της πρώτης συλλογικής έκδοσης της ΕΣΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: