Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΠτΔ επίτιμος προσκεκλημένος του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών



Η σειρά εκδηλώσεων Events Series 2018 του ΚΕΣ έχει ως θέμα «Ηγεσία και Ανθρωπιστικές Αξίες» (Leadership and Humanism). 
O εφετινός κύκλος ομιλιών έχει έναν ιδιαίτερο, επετειακό χαρακτήρα, ο οποίος αποτυπώνεται στο λογότυπο του προγράμματος, καθώς συμπληρώνονται δέκα έτη από την έναρξη της επίσημης λειτουργίας του Κέντρου στο Ναύπλιο. 

Οι ομιλητές θα θέσουν ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο των ηγεσιών και των ηγετών στην ανάγκη των ανθρώπων να ευημερούν ως φυσικές, διανοητικές και ηθικές οντότητες.
Το Events Series 2018 ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2017 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2018, με τέσσερις εκδηλώσεις στο Ναύπλιο και μια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα αντιστοίχως. Τον εφετινό κύκλο έχει θέσει υπό την Αιγίδα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος θα  συμμετάσχει με ομιλία του στην καταληκτήριο εκδήλωση. Εφέτος οι συνεργαζόμενοι φορείς για την πραγματοποίηση του προγράμματος είναι η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα και ο Δήμος Ναυπλιέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: