Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Η Πελοπόννησος γυρίζει σελίδα...




Μετά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την σκυτάλη για την φιλοξενία του  10ου  κατά σειρά-αντίστοιχου αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου, λαμβάνει η Πελοπόννησος… Για του λόγου το αληθές,  η Αρκαδική Πρωτεύουσα είναι η πόλη  που μετά την Πάτρα καλείται το διήμερο 26-27 Φεβρουαρίου, να υποδεχτεί είκοσι τρείς υπουργούς και υφυπουργούς της Κυβέρνησης, ανώτατους αξιωματούχους, που από το Βήμα του «Αποστολοπούλειου» Πνευματικού Κέντρου, θα σηματοδοτήσουν την απαρχή των νέων πολυδιάστατων συνεκτικών δεσμών μεταξύ Κεντρικής εξουσίας  και Περιφερειακής Διοίκησης.
Η επικείμενη εκδήλωση στην Πελοπόννησο, είναι  ενταγμένη στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».
Τις εργασίες με τα συμπεράσματα του συνεδρίου, θα κλείσει με ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης.
Την έναρξή του ανωτέρω Αναπτυξιακού Συνεδρίου, θα κηρύξει  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: