Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ



Το ΔΣ του Α.Ο. Κρανιδίου συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές της Εφηβικής Ομάδας Μπάσκετ του συλλόγου, η οποία έπαιξε στον Τελικό Εφήβων της ΕΣΚΑΚ και διεκδίκησε τον τίτλο του Πρωταθλητή  για το 2017-2018 καθώς  και την πρόκριση στην Προκριματική φάση  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μετά από μία εντυπωσιακή πορεία στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος η ομάδα κατέλαβε αήττητη την 1η θέση Αργολίδας μετά από 10 αγωνιστικές και πέρασε στον τελικό.



Τα αποτελέσματα

της Α΄Φάσης:



1ος ΓΥΡΟΣ



Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΗΣ - Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 48-70

Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ –  ΑΤΡΕΑΣ ΜΥΚ.- ΑΡΓΟΥΣ 67-53

ΚΟΡΩΝΙΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ – Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 48-81

ΠΗΓΑΣΟΣ- Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 53-56

Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ –  ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΔΡ. 74-71



2ος ΓΥΡΟΣ



Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ- Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΗΣ 71-48

ΑΤΡΕΑΣ ΜΥΚ.- ΑΡΓΟΥΣ   - Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 56-68

Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΚΟΡΩΝΙΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 20-00 α.α.

Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ο.  20-00 α.α.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΔΡ. - Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 68-76



ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΚΕΣΤ ΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ



Στους τελικούς με τον Κ.Α.Ο.Κ. Κορίνθου, έχασαν στην Κόρινθο μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με 87-75 με τον Οργκέστ Χάσα να σημειώνει 37 πόντους και τον  Κων/νο Στρίγκο 28.



Εντύπωση όμως προκάλεσε η αναφορά στο φύλλο αγώνα, του αθλητή Οργέστ Χάσα μετά την λήξη του παιχνιδιού και ενώ είχε τελειώσει και ο παραδοσιακός χαιρετισμός των ομάδων στο κέντρο του γηπέδου.



Συνέπεια αυτού του γεγονότος, ήταν ο αθλητής να μην αγωνιστεί στον 2ο Τελικό στη έδρα του Κρανιδίου, και έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα με 48-62.



ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ



Αυτή η ομάδα έχοντας τον Γιάννη Κοντογιάννη ως προπονητή τα τελευταία χρόνια, κατέκτησε πέρυσι επίσης την 2η θέση στο ίδιο Πρωτάθλημα ενώ πριν από 2 χρόνια την 2ηθέση στο Πρωτάθλημα Παίδων και πριν 3 χρόνια την 2η θέση στο Παμπαίδων ΕΣΚΑΚ.



ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΣΤΟΧΟ

ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Η μεγάλη διάκριση της εφηβικής ομάδας αποδεικνύει πως τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Κρανιδίου (περισσότερα από 150 παιδιά) που πλαισιώνουν τις ομάδες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες είναι σε υψηλό επίπεδο. Αυτό πηγάζει μέσα από την οργανωμένη και με όραμα δουλειά που επιτελείται. Στόχος της Διοίκησης είναι η ανάδειξη των παιδιών που προέρχονται από τις Ακαδημίες.



Άλλωστε σύμφωνα με τη φιλοσοφία του συλλόγου οι ακαδημίες είναι ένας χώρος στον οποίο ένα παιδί μπορεί να αθληθεί, να κοινωνικοποιηθεί, να αποκτήσει φίλους, να εμπεδώσει τα ιδανικά του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: