Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Πετυχημένη παρουσία για το Ναύπλιο στη Νέα Υόρκη



Συνάντηση είχε χθες Πέμπτη, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η Δημοτική Σύμβουλος Πόπη Καλκούνου (Εντεταλμένη σε θέματα Τουρισμού) με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου αμέσως μετά την επιστροφή τους από την Νέα Υόρκη
Οι εκπρόσωποι όλων των τουριστικών επιχειρήσεων του δήμου, οι οποίοι και αποτελούσαν την αποστολή στην Διεθνή έκθεση «New York Times Travel Show», ενημέρωσαν και ανέπτυξαν τα αποτελέσματα της συμμετοχής που ήταν στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε ειδικά διαμορφωμένο για το Δήμο Ναυπλιέων χώρο.

Η εκτίμηση είναι ότι το Ναύπλιο έδωσε το «παρών», σε μια πολύ σημαντική αγορά στην οποία φιλοξενήθηκαν περισσότερες από 175 χώρες και 560 εκθέτες. Η έκθεση, σύμφωνα με τους απεσταλμένους του Δήμου αποτελεί ένα ιδανικό πεδίο επαγγελματικών συνεργασιών αλλά και καταγραφής των τουριστικών τάσεων.

Ο κ. Κωστούρος ικανοποιημένος από τη μεγάλη επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον που υπήρξε για τον Δήμο, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Tο μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών αποδεικνύει και την αποτελεσματικότητα των στοχευμένων επιλογών μας.
Ο Δήμος επενδύει σε έργο με προσδοκώμενο κέρδος την ανάπτυξη του τουρισμού και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στο Δήμο μας, γι αυτό και συνεργάζεται στενά με τους ανθρώπους του τουρισμού οι οποίοι και γνωρίζουν πολύ καλά τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας».
Ο κ. Κωστούρος, υπογράμμισε επίσης «ότι ήταν ένα επιτυχημένο πρώτο βήμα και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο».

Η κ. Καλκούνου θα συνεργαστεί με τα μέλη της αποστολής και αξιοποιώντας την εμπειρία που αποκόμισαν από την συμμέτοχή τους από την διεθνή έκθεση. θα προχωρήσουν σε κινήσεις για την αναβάθμιση του τοπικού τουριστικού προϊόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: